Snart till salu

Jennifer Bäck
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 81 jennifer.back@lundin.se
Gunilla Jansson
assisterande mäklare

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Vallhamra torg 14

Kortfakta

Avgift:
4 014 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 72 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Vallhamra torg 14,
433 65 Sävedalen

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennifer.back@lundin.se.

Ta chansen att förvärva denna nyproducerade 3 rum och kök i hörnläge med påkostade tillval och stor uteplats. Här bor du med närhet till såväl stadsliv samt natur. Kommunikationer direkt från torget tar dig till centrala Göteborg på cirka 15 minuter. Hiss och garage finns!

Information Ekonomi

Avgift: 4 014 kr/mån. I avgiften ingår värme, TV, bredband och IP-telefoni. Kostnad för kall- och varmvatten debiteras efter faktiskt förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 185 kr och en pantsättningsavgift om 474 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,2752%. Andelstal av årsavgift är en redovisad av ekonomisk förvaltare.

Driftkostnad: Observera att driftskostnaden är uppskattad och kan variera. Avgift för kall- och varmvatten regleras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 511003/1003.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 72 m². lägenhetsförteckning.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Information Förening

Förening: Brf Backsippan. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

I föreningen finns 79 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Backsippan består av fyra flerbostadshus i fyra till fem våningar med totalt 79 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lokaler. Föreningens fastighet är Ugglum 1:141 i Partille kommun med adress är Vallhamra Torg 10-16. I föreningen finns även tillgång till rum för cyklar, barnvagnar och rullstolar samt förråd på samtliga källarplan.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Aspelin Ramm Fastigheter AB under de första 2 åren.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaderna är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Vilket innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller samtidigt de extra höga kraven på god isolering mot kyla, fukt och ljud.

Parkering: Som boende i föreningen kan man hyra parkeringsplats av AR Vallhamra Servicefastigheter AB, som garanterar föreningen 58 platser. Kostnad för att hyra en plats är 1000 kr/månad. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Detta ingår i avgiften.

Gårdsplats: Gemensam gård med grönytor och sittplatser, pergola, grillplats samt lekytor för de små.

Sävedalen

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter