Snart till salu

En etagedröm ett stenkast från havet

Jonas Criff
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 73 jonas.criff@lundin.se

Lundin Västra Centrum

Med Lundin Västra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Klippan 1H

4:a Klippan

Kortfakta

Avgift:
6 463 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 111 kvm
Våning:
3, hiss
Byggår:
1930
Adress:
Klippan 1H,
414 51 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jonas.criff@lundin.se.

Vid foten av Älvsborgsbron erbjuds denna exklusiva etagelägenhet om ca 111 kvm.

Välkommen in! Nu erbjuds ett hem för dig som söker något utöver det vanliga. Ljus och luftig bostad med ypperligt läge. Stort kök med plats för dig och dina vänner. Härligt vardagsrum med utrymme för soffgrupp som med praktisk öppen planlösning kopplas ihop med köket. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen med en bred utsikt över staden. På övervåningen finner ni lägenhetens tre sovrum samt ett badrum.

En tyst och trivsam bostad med mycket bra ljudisolering. Ett attraktivt bostadsområde växer fram i den anrika stadsdelen Klippan. Waterfront hotel, Sjömagasinet och Röda sten ligger runt hörnet. Med närhet till både hav och innerstaden. Intill kvarteret går båtarna över till Eriksberg och Lindholmen och den långa kajpromenaden används flitigt av både boende och besökare. Här är det lätt att trivas!

Information Ekonomi

Avgift: 6 463 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 3, hiss finns.

Byggår: 1930.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 111 m².

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Com hem.

Uteplats: Stor möblerbar balkong.

Bilplats: Föreningen har inga egna parkeringar att tillgå. Genom Klippans Kulturfastigheter kan man hyra parkeringstillstånd för garageplatser till en kostnad om cirka 1000 kronor i månaden samt p-platser för cirka 450 kronor i månaden. För mer information kontakta Klippans Kulturfastigheter på 031-7202280 alternativt info@klippan-kulturfastigheter.se.

Energideklaration: Energiprestanda 133 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övrigt: Bostaden är ca 100 kvm enligt föreningens lägenhetsförteckning, utbyggnad om cirka 11 kvm enligt säljaren. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 3 rum och kök.

Klippan

Klippan är en havsnära och unik kulturmiljö. Klippan är en del av centrala Göteborg men samtidigt ett område med en individuell prägel och speciell atmosfär. Det magnifika läget vid Göteborgs hamninlopp och den omedelbara närheten till natur och storstadsliv gör området till en härlig plats att bo på.
Klippans moderna bostäder har ett formspråk som smälter in i den historiska miljön. Här bor man behagligt och exklusivt med egna uteplatser eller balkonger att njuta utsikt och grönska på. I området finns det mesta man behöver för helg och vardag. Kulturhuset Röda sten och St. Birgittas kapell inbjuder till olika evenemang året om. I kvarteren finns flera trevliga restauranger och träningsställen och i grannområdena finns mataffärer och butiker.
Klippan var Göteborgs första hamn och Ostindiska kompaniets hemmahamn. I småbåtshamnen ligger båtarna skyddade av fina båthus och alldeles intill ligger ångbåtsbryggan. Utmed vattnet löper strandpromenaden med det mäktiga panoramat med Älvsborgsbron i förgrunden och skärgården i fonden.
Klippan inbjuder till det goda livet med havet och storstadspulsen in på knuten.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter