Såld

Öppen planlösning, ljuvlig balkong och låg avgift

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vallhamra Torg 8

2:a Sävedalen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 720 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 50 kvm
Våning:
3/5, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Vallhamra Torg 8,
433 65 Sävedalen

Beskrivning

Fantastiskt härlig lägenhet med lugnt gårdsläge läge i expansiva och ändå gemytliga Sävedalen. Lägenhetens 50 kvm är maximalt utnyttjade och här är både rymligt och ljust, perfekt för både en och två personer. Den stora balkongen blir tack vare sitt skyddade och soliga läge ett extra rum stora delar av året. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om plats att umgås på. Lägenheten nyproducerades 2016 så allt är fräscht och i gott skick. Här är bara att flytta in och sätta sin egen personliga prägel!
Nya Vallhamra torg ligger mitt i Sävedalen och granne med Delsjöns naturreservat. Goda kommunikationer med flera busslinjer som tar ca 10 minuter in till centrala Göteborg eller Partille centrum. På det befintliga Vallhamra torg finns idag ICA Supermarket, blomsterhandel, konditori, frisör, fotvård, pizzeria och spel-och tobaksbutik. Apotek, vårdcentral och tandläkare ligger också här. Fler vardaglig service planeras!

Väl in i denna fräscha entré tar man hissen upp till våning tre. Rakt fram ligger lägenheten och från hallen får man en bra överblick och man slås av rymden och ljuset. Grått klinker på golvet vid entrén, parkett i övriga lägenheten. Samtliga väggar är vita vilket underlättar möbleringen. Trevlig öppen lösning mellan vardagsrum och kök tillsammans med balkongen utgör den sociala delen. Vardagsrummet rymmer både soffhörna och läs- eller arbetshörna om så önskas. Köksinredningen består av vita köksluckor, vitt kakel ovanför disk- och arbetsbänk och grå bänkskivor. Vitvarorna är i rostfritt, spis med häll, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin och kyl/frys.
Den stora skyddade balkongen är lägenhetens pärla! Den ligger i klockrent solläge vilket inbjuder till många sköna avkopplande stunder. Är man utrustad med gröna fingrar går odlingen som en dans.
Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. En garderobsvägg med skjutdörrar tar effektivt hand om förvaringen.
Badrummet är stilrent och klassiskt inrett med grått klinkergolv (värme) och en nyans ljusare grå kakelplattor på väggarna. Kommod, wc, handdukstork, vikbara duschväggar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 720 kr/mån. I avgiften ingår värme, kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 65/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5, hiss finns.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 50 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: Internet: Telia Triple Play.

Uteplats: Balkong om ca 9 kvm i soligt läge.

Bilplats: Separat kö till föreningen p-platser.

Övriga byggnader: Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Information Förening

Förening: Brf Gulsippan.

Sävedalen

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i med naturen i nära anslutning.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum med stora framtidsplaner finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum samt Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Kommunikationerna är goda med E20 i nära anslutning som smidigt tar er till både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser. För barnfamiljen finns flertalet förskolor som ligger inom gångavstånd samt två grundskolor upp till årskurs 9. I Partille centrum finns gymnasium.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat och Skatåsområdet samt runt Kåsjön. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.
Counter