Öppen planlösning, ljuvlig balkong och låg avgift

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Vallhamra Torg 8

2:a Sävedalen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 295 000 kr
Avgift:
2 720 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 50 kvm
Våning:
3/5, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Vallhamra Torg 8,
433 65 Sävedalen

Beskrivning

Fantastiskt härlig lägenhet med lugnt gårdsläge läge i expansiva och ändå gemytliga Sävedalen. Lägenhetens 50 kvm är maximalt utnyttjade och här är både rymligt och ljust, perfekt för både en och två personer. Den stora balkongen blir tack vare sitt skyddade och soliga läge ett extra rum stora delar av året. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om plats att umgås på. Lägenheten nyproducerades 2016 så allt är fräscht och i gott skick. Här är bara att flytta in och sätta sin egen personliga prägel!
Nya Vallhamra torg ligger mitt i Sävedalen och granne med Delsjöns naturreservat. Goda kommunikationer med flera busslinjer som tar ca 10 minuter in till centrala Göteborg eller Partille centrum. På det befintliga Vallhamra torg finns idag ICA Supermarket, blomsterhandel, konditori, frisör, fotvård, pizzeria och spel-och tobaksbutik. Apotek, vårdcentral och tandläkare ligger också här. Fler vardaglig service planeras!

Väl in i denna fräscha entré tar man hissen upp till våning tre. Rakt fram ligger lägenheten och från hallen får man en bra överblick och man slås av rymden och ljuset. Grått klinker på golvet vid entrén, parkett i övriga lägenheten. Samtliga väggar är vita vilket underlättar möbleringen. Trevlig öppen lösning mellan vardagsrum och kök tillsammans med balkongen utgör den sociala delen. Vardagsrummet rymmer både soffhörna och läs- eller arbetshörna om så önskas. Köksinredningen består av vita köksluckor, vitt kakel ovanför disk- och arbetsbänk och grå bänkskivor. Vitvarorna är i rostfritt, spis med häll, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin och kyl/frys.
Den stora skyddade balkongen är lägenhetens pärla! Den ligger i klockrent solläge vilket inbjuder till många sköna avkopplande stunder. Är man utrustad med gröna fingrar går odlingen som en dans.
Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. En garderobsvägg med skjutdörrar tar effektivt hand om förvaringen.
Badrummet är stilrent och klassiskt inrett med grått klinkergolv (värme) och en nyans ljusare grå kakelplattor på väggarna. Kommod, wc, handdukstork, vikbara duschväggar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 295 000 kr

Avgift: 2 720 kr/mån. I avgiften ingår värme, kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 65/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5, hiss finns.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 50 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: Internet: Telia Triple Play.

Uteplats: Balkong om ca 9 kvm i soligt läge.

Bilplats: Separat kö till föreningen p-platser.

Övriga byggnader: Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Information Förening

Förening: Brf Gulsippan.

Sävedalen

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter