Såld

Nyproducerad lägenhet i populära Krokslätt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Bergskroken 8

1:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 550 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Byggår:
2018-2019
Adress:
Bergskroken 8,
431 37 Mölndal
Lundin
Lundin

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska lägenhet om 35 kvadratmeter i populära Krokslätt! Här bor man med ett svårslaget läge med närhet till Mölndals nybyggda Galleria och några minuter i från Göteborgs innerstad. Goda kommunikationer några hundra meter ifrån bostaden, bra parkeringsmöjligheter och trevliga promenadstråk i området.

Varmt välkomna till Bergskroken 8!

Lägenheten disponeras enligt följande: En välplanerad hall med plats för ytterkläder och en mindre avlastningsmöbel. Vidare in följer ett trevligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en underbar uteplats! Trevlig vy från uteplatsen mot gården, vilket ger ett lugnt och härligt läge! Med den öppna planlösning blir lägenheten väldigt rymlig och köket kännetecknas av bra förvaringsmöjligheter, stilrena luckor och en bra arbetsyta. Och självklart helt fullt utrustat med diskmaskin, spishäll samt inbyggd ugn och micro. Hela bostaden har smakfulla detaljval och ger ett trivsamt intryck. Badrummet är helkaklat i moderna nyanser och är naturligtvis utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 550 kr/mån. Inkluderar värme, kallvatten Triple Play.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,144%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 4-0801.

Våningsplan: Bottenplan.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 35 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-tv via Triple play, Comhem.
Internet: Bredband via Triple play, Comhem.

Uteplats: Balkong på markplan med läge öst.

Information Förening

Förening: Brf Bomullsbalen.
I föreningen finns 48 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Bomullsbalen är den andra etappen i området. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö. I projektet ingår två huskroppar om vardera sju våningar, vars gestaltning väl knyter an till naturen och platsens industriella historia. I harmoni med områdets miljöarbete är målsättningen att husen skall uppnå kraven för Miljöbyggnad. Brf Bomullsbalen inrymmer 48 bostadsrättslägenheter, fördelade på 1-5 r.o.k. i storlekarna ca 35-132 kvm.

Information om månadsavgift: I avgiften ingår värme, vatten och Triple Play. Retroaktiv reglering för faktiskt förbrukning av varmvatten kommer att ske (15kr/kvm/månad).

Parkering: 700kr/månad för parkering i garage.

TV och bredband: Triple Play ingår i avgiften. (bredband, digital-tv och IP-telefoni.).

Mölndal Krokslätt

Krokslätt
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. I närområdet finns servicebutiker samt matställen och utmed Mölndalsvägen ligger flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd. I Krokslätt ligger Örgryte koloniträdgårdar som är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Mölndals centrum eller Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.
Counter