Såld

Trivsam tvåa med trädgård och terass

Poya Sondosi
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lilla Ingebäcksvägen 10A

2:a Hisings Kärra

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 823 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 65 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1993
Adress:
Lilla Ingebäcksvägen 10A,
425 65 Hisings Kärra
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Accepterat pris!
Smakfullt renoverad tvåa i gavelläge med rymlig altan angränsande mot trädgården. Ytan om hela 65 kvm erbjuder en trivsam planlösning med rymliga och lättmöblerade ytor. I hela lägenheten ligger ett vackert mörkt golv i ek fanér och väggarna är genomgående vitmålade. Badrummet är helrenoverat med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin samt arbetsyta. Köket är renoverat och har plats för större matgrupp. Trevlig social planlösning där ni når den stora uteplatsen direkt från vardagsrummet. Generöst fönsterparti i släpper in rikligt med ljus. Sovrum med tillhörande klädkammare.

Stor altan med plats för större lounge-grupp och en given plats för grillen. Samla alla era vänner och ha en grillkväll de sent kommer glömma. Längst hela lägenheten finns gott om plats för plantering och kreativitet för den med gröna fingrar.

Ett stenkast bort finner ni alla bekvämligheter man kan önska i form av livsmedelsbutik, gym och restauranger. Med närhet till kommunikationer når ni Göteborgs innerstad på en knapp halvtimma.
På Lilla Ingebäcksvägen 10A finner ni inte endast en lägenhet, här finner ni ett hem att trivas i under många år framöver. Välkomna på visning, och välkomna hem.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 65 kvadratmeter och uteplats disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i er alldeles egna trädgård med en mysig veranda precis utanför ytterdörren. Med en trädgård om ca 100 kvadratmeter har ni gott om utrymme för plantering och kreativitet. På verandan har ni en given plats att avnjuta morgonkaffet och samla energi inför dagen.

Innanför ytterdörren finner ni en rymlig hall med gott om plats för avhängning och annat möblemang. Hallen är en naturlig knytpunkt och härifrån når man alla rum i lägenheten. Golvet pryds av ett mörkt golv i ek fanér och väggarna är vitmålade, detta är genomgående i hela bostaden.

Köket totalrenoverades under 2017 och samtliga vitvaror blev i samband med detta utbytta. Smakfulla färgval och integrerade vitvaror ger en stilren och symmetrisk känsla. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad ugn, integrerad mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, stort fönsterparti bidrar med rikligt ljusinsläpp vilket ger en öppen och luftig känsla. Här får ni lätt plats med större soffa, soffbord, tv-möbel och annat tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni er alldeles egna trädgård med en stor terrass med eftermiddagssol.

Terrassen kan ni enkelt inreda med större loungegrupp, solstolar och en given plats för grillen. En fantastisk plats att samlas på för de större sällskapen, men också en given plats att slappna av på.

Rymligt sovrum med plats för större dubbelsäng och nattduksbord på var sida. Klädkammare i direkt anslutning till sovrummet bjuder på rikligt med förvaring.

Badrummet är utrustat med tvättmaskin med praktisk arbetsyta ovanför, golvvärme, dusch, toalett, handfat samt förvaring i platsbyggda skåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 823 kr/mån. Obligatoriska tillägg om 238 kr avser vatten samt gruppanslutning med TV och Bredband från ComHem. Andel i föreningen är 2,0753%. Andel av årsavgift är 2,5375%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 450 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 50 kr och hushållsel 400 kr.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG KÄRRA 11:162.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 234201002-0011.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2, ej hiss.

Byggår: 1993.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 65 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Uppvärmning: Värmepump.

TV- och internetanslutning: TV: ComHem - Basutbud ingår i avgiften.
Internet: ComHem - Ingår i avgiften.

Uteplats: Stor trädgård om ca 100 kvadratmeter ( ej mätt ) med en mindre veranda samt en större terrass.

Bilplats: Föreningen har parkeringsplatser till en kostnad av 110 kr/mån samt garageplatser för 390 kr/mån.

Energideklaration: Energiklass B, energiprestanda primärenergital 60 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2013-01-02. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Brf Lilla Ingebäck.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 44 lägenheter varav 32 är upplåtna med bostadsrätt, vilka är uppförda 1993.

Föreningens ekonomi: Föreningen har fortfarande kvar 12st lägenheter som är upplåtna med hyresrätt, dessa utgör en tillgång till föreningen den dag de upplåts med bostadsrätt. Enligt Årsredovisningen 2012 så ligger likviditeten på 540% och de långfristiga skulderna uppgår till drygt 31.000.000:-.
För mer info, se årsredovisningen bifogat.
Föreningen diskuterar en avgiftshöjning men inga beslut är fattade i dagsläget, mer info kommer finnas efter årsskiftet.

Kommande/gjorda renoveringar: Tak har renoverats och fasaderna har tvättats med eco-tvätt. Gemensamhetsutrymmen, värmesystem, VA samt Gårdarna och grönanläggningarna har renoverats.

Övrigt: Föreningen äger marken.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter