Snart till salu

Väldisponerad trea med trevlig balkong mot området

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Beryllgatan 32

3:a Tynnered

Kortfakta

Avgift:
4 710 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 80,1 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1968-69
Adress:
Beryllgatan 32,
426 59 Västra Frölunda

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på martin.hasselblad@lundin.se.

Nu finns denna ljusa och hemtrevliga trea med solig balkong mot omgivningen att förvärva. Ni erbjuds stilrena material och genomgående ljusa ytskikt. Renoverat kök i vitt med goda arbetsytor, plats för matbord och utgång till balkongen i soligt läge mot omgivningen. Socialt vardagsrum där ni kan umgås i goda vänners lag, två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. En bostad att trivas i!

Bostadens 80,1 kvadratmeter disponera enligt följande:

Välkomna att kliva in i denna ljusa och inbjudande hall. Genomgående ljusflöde från fönster i olika väderstreck tack vare den öppna planlösningen. I hallen finner ni mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet skjutdörrsgarderober i spegel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger laminat som löper tröskelfritt genom bostaden.

Till vänster om hallen kommer ni in i köket. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över och underskåp samt bra arbetsyta. Inredningen går i vitt med släta köksluckor tillsammans med rostfria beslag, vitt kakel på vägg och bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn i bra arbetshöjd samt en fullstor kyl och frys. Intill fönsterpartiet finner ni plats för ett matbord där minst 6 gäster kan sitta ned. Från denna del av bostaden når ni även den fina balkongen med utsikt mot området. Möblera gärna med stolar och bord för att kunna sitta ned och njuta.

Genomgående kommer ni vidare till vardagsrummet. Ett stort och socialt rum där ni kan samlas och umgås i goda vänners lag. Ni finner olika möbleringslaternativ som inkluderar soffgrupp, bord och tv-möbel samt ett större matsalsbord. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger fin laminat.

I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens första sovrum. Rymligt och härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de vitmålade väggarna. Möblera gärna med större säng, avlastningsmöbel och skrivbord. Gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor via garderober med överskåp.

Bostadens andra sovrum är rofyllt och en utmärkt plats för avkoppling. Plats för möblering med dubbelsäng, avlastningsbord och förvaringsmöbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger även här laminat.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och ljusblått klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med vit kommod med ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas och en egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Avgift: 4 710 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och en parkeringsplats. Individuell avräkning på varmvatten och el.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,23608%. Andel av årsavgift är 0,23608%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Tynnered 25:5.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 114/1101.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3, ej hiss.

Byggår: 1968-69.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 80,1 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Uteplats: Balkong i soligt läge.

Bilplats: Till denna bostad tillhör en parkeringsplats i ett låst garage.

Energideklaration: Energiprestanda 143 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2010-07-06. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: Till bostaden hör ett källarförråd, här finns även tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkrum samt ett cykelförråd.

Information Förening

Förening: HSB Grevegården. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 444 st lägenheter och 3 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter (tomträtt) består av 6 st flerbostadshus och 2 parkeringsdäck. Byggnationen skedde åren 1968-1969. 6 st miljöhus för avfallshantering finns också.

Totala antalet lägenheter är 444 st. Totala antalet lokaler, som hyrs ut är 3 st. 13 pakeringsplatser hyrs ut som husvagnsplatser. Den totala lägenhetsytan är 33 655 kvm, total lokalyta är 877 kvm.

Öppettider: Expedition.
Helgfria måndagar 18.30-19.30 Tel: 031-29 40 57

Övrigt: Bra med kommunikationsmöjligheter till bland annat Frölunda Torg dit du tar dig med buss 50, 90, 91 eller 97. Direktbuss 50 till Brunnsparken, ca 15 min. Vardagar på dagen är det täta avgångar, minst var 15:e minut.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns gym, boulebana, keramikverkstad, lekrum, tvättstuga och cykelförråd.

Föreningens ekonomi: 160401 sänktes avgifterna med 2% och då blev det istället individuell debitering av varmvatten och el.
Individuell debitering av varmvatten och el.

Kommande/gjorda renoveringar: Stambyte påbörjat år 2012. Under 2012 påbörjades även byte av elinstallationer samt energisparande åtgärder. Porttelefon och nytt passersystem till trapphusen är också att installerat. Samtliga trapphus är uppfräschade genom målningsarbeten.

18/19 Fasader, tak och balkonger
19/20 Fasader, tak och balkonger
20/21 Tvättutrustning samt köksfläktar
22/23 Fönster.

Parkering: Till varje lägenhet hör antingen en garageplats eller en p-plats.
Fördelningen av dessa gjordes när husen byggdes.

Föreningen har inget kösystem för p-platser o garage. Är du i behov av att hyra ytterligare en plats, råder föreningen dig att sätta upp lappar i portalerna.

Du kan om du vill köpa en fjärrkontroll till garaget.
Det finns även "vanliga" brickor att köpa.

Övervakning av gästparkering, gårdar och garage sköts av Parkeringstjänst i Väst och övervakning av matargator av Gatubolaget.

TV och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Föreningen har inget gruppavtal om bredband.
Avtal om bredband tecknar du själv, i analog form eller via vårt fibernät.
I samtliga lägenheter finns fiberkabel installerad. Du väljer själv leverantör, det finns ca 16 stycken via fibernätet.

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Vid Ganlet och i Fiskebäck finns både flera fina bad och ett naturskönt rekreationsområde.

I kvarteren runt Smycketorget och Opaltorget finns god närservice. Till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Vårdcentral, BVC och apotek finner man vid Opaltorget. Här ligger även Tynnereds kulturcentrum.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter