Såld

Stilren hörnlägenhet med balkong och havsutsikt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Monsungatan 77

2:a Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 450 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 62 kvm
Våning:
5/8, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Monsungatan 77,
417 66 Göteborg

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smakfulla lägenhet i fantastiska Eriksberg! Lägenheten erbjuder härliga sällskapsytor i kök vardagsrum, modernt kök med många lådor och skåp, stor balkong med underbar havsutsikt och rofyllt läge, rejält sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum i smakfulla färgval.

I Eriksberg bor man centralt men fantastiskt lugnt med havets brus runt husknuten. Här finns gott om mysiga promenadstråk, caféer och restauranger. Här erbjuds även bra kommunikationsmöjligheter som med enkelhet tar en till Göteborgs innerstad. Eriksberg präglas av fin natur runt omkring, havet och närhet till det mesta. En bostad och ett område att verkligen trivas i!

Varmt välkommen på visning!

Trevlig hall med stor skjutdörrsgarderob och plats för ytterkläder. Från hallen nås bostadens samtliga rum och ger en härlig rymd tack vare dess höga takhöjd.

Vidare in i bostaden finner vi sovrummet på vänster sida. Här erbjuds gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt ytterligare möblemang om så önskas. Här finns även inbyggda garderober med skjutdörrar som ger bra förvaringsmöjligheter.

Mitt emot sovrummet ligger badrummet. Ett rymligt och helkaklat badrum i stilfulla nyanser. Utrustat med dusch, kommod, spegel, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt spotlights.

Vidare in nås bostadens hjärta och sällskapliga del. Ett härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket andas stil och ger ett modernt intryck. Fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kyl, frys samt ugn och micro. Från Köket nås även en helt fantastisk balkong med en härlig vy över havet och dess båtliv.

Vardagsrummet ger en härlig rymd och ljus, tack vare de två fönsterna i olika väderstreck. Gott om plats ges till en soffgrupp, tv-bänk samt soffbord.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 450 kr/mån. Obligatoriskt tillägg om 220 kr för bredband tillkommer.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,27194%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 21504/1504.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 8, hiss finns.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 62 m².

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Bilplats: Föreningen har 51 garageplatser till en kostnad om ca 1200 kr/mån. Föreningen tillämpar kösystem och kön varierar i längd och kötid. Det finns även andra parkeringsalternativ i området.

Information Förening

Förening: Brf Flaggskeppet. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 71 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 71 lägenheter och ett trapphus i vardera byggnad. Föreningen äger marken med fastighetsbeteckning Sannegården 70:3. Det södra huset ligger direkt mot kajkanten medan det norra huset ligger vid foten av Färjenäsparken och Kvarnberget.

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd finns i källaren. Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd finns i båda husen samt en gästlägenhet i det norra huset.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Föreningen har en god ekonomi. Föreningens lån/kvm är 10 972 kr. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2019-04-29).

Kommande/gjorda renoveringar: 2017-2018 slutbesiktning och garantiåtgärder.
Energideklaration görs ca 2 år efter slutbesiktningen.

Parkering: Föreningen har 51 garageplatser till en kostnad om ca 1200 kr/mån. Föreningen tillämpar kösystem och kön varierar i längd och kötid. Det finns även andra parkeringsalternativ i området.

TV och bredband: Telia Triple Play (TV, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 220kr/mån.

Gårdsplats: Två upphöjda innergårdar med sand och betongyta, buskar och sittplatser.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning