Såld

Drömtomt till salu

Carolina Lindén
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se
Gunilla Jansson
assisterande mäklare

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lindbackevägen 31

Öjersjö

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Tomtarea:
ca 904 kvm
Adress:
Lindbackevägen 31,
433 53 Öjersjö

Beskrivning

I en solig skogsglänta. Intill Delsjöområdets och Knipeflågsbergens naturreservat. Mitt i en villaidyll. På en lugn återvändsgata. Finns en orörd tomt kvar.

På denna fantastiska plats finns alla förutsättningar att bygga Ert drömhus. Kommunalt VA och fiber finns framdraget vid tomtgräns. Detaljplanen medger upp till 160 kvm byggnadsarea för huvudbyggnad och upp till 50 kvm för komplementbyggnad. Läs mer om gällande detaljplan under "Dokument och Länkar". Ni är inte bundna till någon speciell husleverantör utan kan fritt välja.

Här bor Ni i ett lugnt och trevligt villaområde med goda grannar och förskola samt busshållplats endast några hundra meter bort. In till Göteborg tar det endast 15 minuter med bil eller buss. Ta chansen att komma ut och besöka denna underbara plats där Ert drömhus kan byggas. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 1 360 000 kr (fastställt 2018). 210, Småhusenhet, tomtmark.

Driftkostnad: Anslutningsavgift för det kommunala VA-nätet är 163 375 kr. För exakt uträkning från Partille kommun se mer under "Dokument och länkar".

Anslutning till fibernätet är 16.900 kr om man väljer fiber från Telia. Om man vill ha öppen fiber där man själv kan välja tjänsteleverantör är avgiften 19.900 kr. Informationen är hämtad från Telia Öppen Fibers hemsida.

För alla fastigheter i området finns en gatukostnad som Partille kommun tar ut. Denna gatukostnad är delvis betald, men det återstår 25% som ej har fakturerats ännu. När detta kommer att faktureras är ännu oklart. Den beräknas ligga runt ca 33.000 kr.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-last: Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1402-504.1.
Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Partille Hultet GA:6.
Planbestämmelser: Detaljplan (2011-03-10) Vattenskyddsområde (1995-04-25).

Information Tomt

Fastighetsbeteckning: Hultet 1:128.

Typ: Tomt.

Byggnadssätt: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Tomt: Tomtarea 904 m².

Partille Öjersjö

I natursköna Öjersjö smälter bebyggelsen samman med Kåsjön, det vackra Hålsjöområdet, naturreservaten vid Knipeflågsbergen och Delsjön samt den attraktiva golfbanan. Området karaktäriseras av närheten till naturen och har en lite lugnare och stillsammare miljö. Öjersjö har utvecklats från sommarstugeområde till en idyllisk villamiljö. I både Knipeflågbergens naturreservat och Delsjöområdet finns vackra vandringsleder och ridstigar. För bad rekommenderas främst Kåsjöbadet med hopptorn, kiosk och toaletter samt Hålsjön. I Kåsjön kan man även fiska abborre och regnbåge.

I området finns flera förskolor samt grundskola upp till årskurs 9. Gymnasier finns i Partille och Mölnlycke. I Öjersjö centrum finns bland annat en närlivs med postutlämning samt både pizzeria och en kombinerad thai- och sushirestaurang. Mataffärer finns i både Mölnlycke och Landvetter centrum och för storshopping rekommenderas Allum köpcentrum som ligger inom ca 10 minuter med bil. Från Öjersjö tar man sig enkelt via riksväg 40 in till Göteborg på en kvart och till Landvetters flygplats på 10 minuter. Området trafikeras med buss till både centrala Göteborg och Partille Centrum.

I Öjersjö finner ni även Partille golfklubb med en tekniskt intressant skogsbana. Under vinterhalvåret erbjuds även välpreparerade skidspår när snön har fallit och tack vare Öjersjös geografiska läge, lite högre ovanför havet, ger det dessutom goda chanser till en snörik vinter.