Såld

Eftertraktad nyproduktion i Brf Sjöstjärnan

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se
Emelie Tolinsson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Valthornsgatan 6

1:a Västra Frölunda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 342 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 36 kvm
Våning:
2/17, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Valthornsgatan 6,
42151 Västra Frölunda
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Nu finns det chans för er att förvärva en nyproducerad bostad i Brf Sjöstjärnan, första etappen i Frölunda park. Här bor ni i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser. Bostaden har modern och hög standard med smarta lösningar. Kvadratsmart med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den trevliga balkongen. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum och till sist ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Ett fantastiskt boende att trivas i!

Inflytt beräknat till slutet av oktober 2019.

Området är optimalt i Västra Frölunda. Allt ni kan tänkas behöva i shopping finner ni på Frölunda torg bara 5 minuters promenad bort. För er som vill åka in till city för shopping i Nordstan så har ni goda kommunikationer via spårvagn och bussar med ca 25 min till centralstationen. Ett ypperligt läge med närhet till natur och bad vid Askimsbadet och Näset till Önnered, Fiskebäck och Saltholmen. För er som gillar träning och idrott så har ni Ruddalens idrottscentrum i närheten.

Bostadens 36 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hjärtligt välkomna in i den rymliga hallen. Mycket goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor via två större skjutdörrsgarderober. Ljuset letar sig hela vägen till hallen från den öppna planlösningen. Bostadens har genomgående ljusa ytskikt.

Vardagsrum och köksdelen går i en öppen härlig planlösning. Köket, är optimalt planerat med goda förvaringsmöjligheter via både över – och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys. I rummet finner ni plats för olika möbleringslaternativ som inkluderar soffa, bord, tv – möbel och ett matbord för fyra gäster.

Från denna del av bostaden når ni också den stora härliga balkongen. Här finner ni gott om plats för möblering med en loungegrupp och bord för att kunna sitta ned och njuta av tillvaron.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med stilrena materialval. Inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas samt en kombinationsmaskin med tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 342 kr/mån. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer, debiteras efter förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,5974%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 290 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 140 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG RUD 8:15.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1104.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 17, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 36 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Bilplats: Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnans köpare, samt besöksparkeringar i närheten av huset. De större lägenheterna är garanterade en parkeringsplats och därefter är det efter intresselistan, som mäklarna har tillgång till. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

Energideklaration: Status: Energideklaration behövs ej.

Information Förening

Förening: BRF Sjöstjärnan.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Sjöstjärnan i Västra Frölunda som har sitt säte i Göteborg, som registrerades hos Bolagsverket den 20 december 2016, har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Bostadsrättsföreningen avser att genom nybyggnation uppföra totalt 130 bostadsrättslägenheter belägna i ett flerbostadshus om 17 våningar. Bostäderna ska vara belägna i fastigheten Rud 8:10.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Bostadshuset är nyproducerat!

Parkering: Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnans köpare, samt besöksparkeringar i närheten av huset. De större lägenheterna är garanterade en parkeringsplats och därefter är det efter intresselistan. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

TV och bredband: Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) ingår i avgiften.

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning