Såld

Rymlig tvåa som enkelt kan göras om till en trea

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Pinnharvsgatan 2A

2:a Bifrost

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 787 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 66 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1970-1971
Adress:
Pinnharvsgatan 2A,
431 47 Mölndal
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välplanerad 2a som enkelt kan göras om till en trea!

Välkommen till denna välplanerade bostad beläget på populär adress mitt i Mölndal. Lugnt och härligt område med närhet till det mesta så som natur, centrum och bra kommunikationer med både spårvagn och bil. Denna rymliga tvåa fördelar sig på ett rymligt och härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp, stort sovrum, ett mindre kök med fina materialval samt ett välplanerat badrum. Bostaden har även en stor och härlig balkong. Goda kommunikationer till Göteborgs centrum.

Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals Centrum, de stora lederna samt kommunikationer som lätt tar er in till centrala Göteborg. Inte mindre än nio olika busslinjer passerar och i närområdet finner ni mataffärer, pizzeria samt en trivsam liten fruktaffär. Området är lugnt och fridfullt och ligger i anslutning till Safjällets Naturreservat som erbjuder många stigar och leder att välja mellan och är perfekt för er som älskar natur och friluftsliv.

Lägenhetens 66 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med fri avhängning direkt till er höger. I anslutning till hallen har ni även tillgång till en stor klädkammare där det mesta får plats.

Mellan hall och vardagsrum finner ni en större yta perfekt lämpad för en matgrupp som rymmer 8 personer.

Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här ryms både soffgrupp med tillhörande möblemang samt kontorshörna. Ytterligare plats för vitrinskåp eller byrå

Kök som har rikligt med förvaringsmöjligheter samt charmfulla orginaldetaljer.

I anslutning till hallen finner ni lägenhetens sovrum. Ett rogivande rum där en dubbelsäng med tillhörande sängbord får plats utan att ta för mycket anspråk utav ytan. Rummet erbjuder ett stort platsbyggt spegelskåp så förvaringsmöjligheter finns det gott om.

Helkaklat badrum med ljusa färgval. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp med belysning samt duschhörna med dörrar i klarglas. Önskas förvaringsmöbel i badrummet finns det utrymme för detta.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 787 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,21455%. Andel av årsavgift är 0,21455%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: MÖLNDAL PINNHARVEN 1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 380/1301.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, ej hiss.

Byggår: 1970-1971.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 66 m².

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Tv via Comhem alternativt Bredbandsbolaget. Internet: Bredband via Comhem alternativt Bredbandsbolaget.

Bilplats: Föreningen har ca 107 bilgarage, ca 284 p-platser med tillhörande elstolpe, ca 4 mc-garage och ca 16 husvagnsparkeringar. Kostnad för att hyra respektive plats är ca 600kr/mån för garage, 300 kr/mån för p-plats, 150 kr/mån för MC-plats samt 235 kr/mån för husvagnsplats. Vid överlåtelse skall köparen få förtur till säljarens p-plats (ej garage). Det finns även 43 avgiftsbelagda besöksparkeringar med myntautomat (2kr/tim) och sms tjänst.

Övriga byggnader: Förråd i trappuppgången.

Information Förening

Förening: HSB Brf Tegen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 447 st lägenheter och 3 st lokaler.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Tegen äger och förvaltar fastigheterna Pinnharven 1 och Rullharven 1. I föreningen finns det 447 lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lokaler på tillsammans 108 kvm. HSB Brf Tegen är en mycket välskött förening med låga avgifter och aktivt föreningsliv för de som önskar. Grönområden och trevliga gårdar för avkoppling, umgänge och solning när vädret tillåter. Föreningen har även en nyrenoverad festlokal samt en övernattningslokal. Närhet till Safjället, Mölndal Centrum, skola och dagis. Det är cykelavstånd till Åby idrottsområde där det finns gym, is- och simhall samt tennis. Bra kommunikationer i närheten, lätt att ta sig med buss till både centrala Göteborg, Mölndals Centrum, Sahlgrenska och Chalmers.

Gemensamma utrymmen: De gemensamma tvättstugorna är belägna på entréplan och nås via gårdarna. Det finns även cykelrum, gym, övernattningslägenhet, samlingslokal samt jordlotter för medlemmarna att nyttja.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen adminsitreras av HSB Mölndal. I oktober varje år sätter styrelsen budgeten för kommande år.

Försäkring: Föreningens byggnader är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar AB.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en 30-årig underhållsplan. I dagsläget pågår fasad- samt fönsterbyte, arbetet påbörjades under juni 2017 och beräknas vara klart till sommaren 2019. Fasadrenoveringen omfattar ny underhållsfri ytterpanel och ny isolering samt nya 3-glasfönster mot väst. Rensning av alla ventilationskanaler ska göras efter fasadrenoveringen. Styrelsen planerar även att spola stammarna med tidsplan är ej satt.

Gjorda renoveringar:
2006 Balkong och fönster renovering. Byte av fläktar, renovering av övernattningslokal på Släpharvsgatan 5.
2007 Stammarna spolades. Omlägging av tak på samtliga hus.
2009 Gårdarna görs om med nya planteringar, stensättningar mm.
2010 förbättrades styr- och reglersystem för fjärrvärmen samt byte och injustering av termostatventilerna på radiatorerna. Under samma år upprustades vissa parkeringsplatser.
2012 genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen. Under samma år påbörjades radonåtgärder och postboxar installerades i trapphusen.
2013 fortsättning OVK-besiktning av ventilation samt radonåtgärder. Under samma år iordningställdes gymmet.
2014 fortsatta insatser för godkänd OVK-besiktning. Installation av radonsugar i ytterligare 4 hus.
2015 fortsatt reparation av balkongtak samt renovering av garage och soprum. Under samma år upprustades vissa parkeringsplatser och de sista tvättstugorna renoverades. Fortsatt arbete för godkänd OVK-besiktning.
2016 avslutades OVK-besiktning av ventilationen.
2018 byttes plåttaken på 60 garage.

Parkering: Föreningen har ca 107 bilgarage, ca 284 p-platser med tillhörande elstolpe, ca 4 mc-garage och ca 16 husvagnsparkeringar. Kostnad för att hyra respektive plats är ca 600kr/mån för garage, 300 kr/mån för p-plats, 150 kr/mån för MC-plats samt 235 kr/mån för husvagnsplats. Vid överlåtelse skall köparen få förtur till säljarens p-plats (ej garage). Det finns även 43 avgiftsbelagda besöksparkeringar med myntautomat (2kr/tim) och sms tjänst.

TV och bredband: Föreningen ett kollektivt gruppavtal med Telenor för TV, Bredband och telefoni. Man betalar endast för samtalsavgift för den fasta telefonin.

Mölndal Bifrost

Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals Centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv.

Planritning

Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning