Såld

Superfräsch 4:a med balkong och grym planlösning

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vallhamra Torg 18

Vallhamra Torg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 581 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 95 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Vallhamra Torg 18,
433 65 Sävedalen

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fräscha 4:a på Vallhamra torg! Perfekt område mitt i Sävedalen och granne med Delsjöns naturreservat. Lägenheten är nyproducerad 2019 och präglas av ljus och rymd som skapas genom generösa fönsterpartier och luftig planlösning. Trevliga sällskapsytor med vardagsrum, matplats och kök i öppet samband och stor en balkong i anslutning. Köket har köksinredning från Marbodal och vitvaror i vitt utförande från Electrolux. Master bedroom erbjuder plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en praktisk skjutdörrsgarderob. Ytterligare två sovrum disponeras. Helkaklat badrum med stilrena materialval och tvättmöjlighet. Genomgående klassiska materialval och hög standard.

Brf Fjällsippan är etapp tre av Nya Vallhamra torg som består över 200 nya bostadsrätter, fräscha butiker och vardaglig service. En trygg och modern plats där människor kan mötas och leva tillsammans. Goda kommunikationer med fler busslinjer som tar ca 10 minuter in till centrala Göteborg eller Partille centrum. Sävedalen är även ett naturskönt område med behagligt avstånd till Delsjöns naturreservat. På det befintliga Vallhamra torg finns idag ICA Supermarket, blomsterhandel, frisör, fotvård, pizzeria och spel-och tobaksbutik. apotek, vårdcentral och tandläkare ligger också här.

Väl in i denna fräscha entré tar man hissen upp till våning ett. Man slås av rymden och ljuset i denna fina bostad. Man hänger av sig jackan direkt till höger hallen. Rakt fram finns ytterligare förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar och tar man några steg till finns bostadens gäst toalett. Sedan kliver man mer eller mindre direkt in i det fantastiska vardagsrummet. Samtliga väggar är vita vilket underlättar möbleringen. Trevlig öppen lösning mellan vardagsrum och kök tillsammans med balkongen utgör den sociala delen. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matplats. Köksinredningen består av vita köksluckor, vitt kakel ovanför disk- och arbetsbänk och grå bänkskivor. Vitvarorna är i vitt, spis med häll, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin och kyl/frys.
Den stora skyddade balkongen är lägenhetens pärla! Den ligger anslutning till köket och vardagsrummet vilket inbjuder till många sköna avkopplande stunder.
Bostaden erbjuder tre sovrum.
Badrummet är stilrent och klassiskt inrett med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Kommod, wc, handdukstork, vikbara duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 581 kr/mån. I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv grundutbud.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 445 kr som betalas av köparen. Andel i föreningen är 2,3218%. Andel av årsavgift är 2,32218%.

Driftkostnad: Föreningen har enskild avläsning av kall- samt varmvatten. Den beräknade årsavgiften för kall- och varmvatten per kvadratmeter uppgår till 55 kr. Internet via Telia (Fiber) ingår i avgiften. Driftkostnaderna kan komma att variera och beror på personliga avtal och personlig förbrukning. Kostnad för el förbrukning tillkommer.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1103/1103.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 95 m².

TV- och internetanslutning: TV: Telia. Internet: Telia.

Bilplats: Avtal om nyttjande av parkeringsplatser finnns. Detta avtal säkrar rätten för föreningen att hyra 30 parkeringsplatser på markplan och i garage i intilliggande fastighets Partille ugglum 1: 142. För dessa är det separat kö. Föreningen äger inte dessa parkeringsplatser utan hyrs av AR Vallhamra Servicefastigheter AB.

Övriga byggnader: Förråd om ca 4 kvm på entreplan.

Övrigt: Det faktum att Nya Vallhamra Torg ligger avskilt från större trafikleder gör luften ren att andas och närområdet inbjudande att utforska. Snöra på dig dina skönaste skor och promenera nordväst genom idylliska villaområden klädda i grönska. Eller ta några steg söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar. Ett lättillgängligt äventyr som passar lika bra för nyfikna barnbarn som vältränade löpare.
Arbetar eller studerar du i Göteborg? Eller vill du bara spendera en lördag på stan utan att det blir till ett stort projekt? Direkt från Nya Vallhamra torg går det flera busslinjer som tar dig till centrala Göteborg på 16 minuter, med smidiga förbindelser vidare inom hela regionen. Tar du bilen når du Europaväg 20 på bara några minuter och därifrån är det raka vägen till Göteborg eller Stockholm.

Information Förening

Förening: Brf Fjällsippan .

Sävedalen

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i med naturen i nära anslutning.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum med stora framtidsplaner finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum samt Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Kommunikationerna är goda med E20 i nära anslutning som smidigt tar er till både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser. För barnfamiljen finns flertalet förskolor som ligger inom gångavstånd samt två grundskolor upp till årskurs 9. I Partille centrum finns gymnasium.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat och Skatåsområdet samt runt Kåsjön. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Planritning