Nyproducerad etta med egen balkong

Carolina Lindén
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Portstråket 20

1:a Partille Port

Kortfakta

Pris/Bud:
1 855 000 kr
Avgift:
2 624 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 38 kvm
Våning:
5/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Portstråket 20,
433 38 PARTILLE
Intresserad av denna bostad - Carolina
Intresserad av denna bostad - Carolina

Beskrivning

Bli den första att få flytta in i denna nyproducerade etta i Partille Port. Här finns chans att köpa en helt nybyggd lägenhet som ingen tidigare har bott i. Denna bostad bjuder på balkong, fönster åt två väderstreck, välplanerat kök från Vedum/Siemens med matplats, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vardagsrum med plats för både soffa och säng samt gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbrädor i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda.

Ta hissen ner till den stora lummiga innergården som är helt unik i sitt slag. Här finns ett stort växthus som fungerar som en härlig festlokal samt odlingslådor, kryddträdgård och lekplats - enbart för de boende i området. Som en egen liten by mitt i stan. Under innergården, allra längst ner i gatuplan dit hissen också går, finns en stor mataffär, Coop, samt flera mindre butiker och på andra sidan byggnaden finns busshållplatsen. Ett bekvämt boende på alla sätt. Varmt välkomna på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 855 000 kr

Avgift: 2 624 kr/mån. Värme, digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. I månadsavgiften ingår inte hushållsel och vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,569%. Andel av årsavgift är 0,8065%. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr, vatten/avlopp 100 kr och hushållsel 150 kr.
Driftskostnad enligt schablon.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Partille 11:67.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 5-1502/1502.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 38 m². Areauppgifter enligt säljaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning: Internet: Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften 100Mbit/s.

Bilplats: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta. Kostnad 950 kr/månad. Det finns även garageplatser med laddningsuttag för elbil.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
På innergården finns ett stort växthus som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Föreningen har även två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns via två sopnedkast vid varje trapphus.
På vinden finns förråd till varje lägenhet.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter