Såld

Härlig villa med fantastisk utsikt

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Nolängsvägen 9

Angered

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
7 rum
Boarea:
ca 112 kvm
Biarea:
ca 96 kvm
Byggår:
1973
Tomtarea:
ca 1 062 kvm
Adress:
Nolängsvägen 9,
424 55 Angered

Beskrivning

På Nolängsvägen 9 ges nu chansen att förvärva en välskött familjevilla med en boyta om hela 208 kvadratmeter med fantastisk utsikt över Lärjeåns dalgångar och Gunnilse Ås. Exteriört väntar en fantastisk altan för ljuvliga grillkvällar och blomstrande stor trädgård för barnen att leka i såväl som garage för bilen. Beläget på en lugn och naturskön återvändsgata, inte långt från Angered centrum och Göteborg C.

Varmt välkommen!
Inne i bostaden möts du av ljusa ytskikt i en smakfull stil. Huset har under de senaste åren genomgått renoveringar. Den fantastiska utsikten mot naturen från vardagsrummet är slående och ger en härlig rofylld känsla.
På entréplan möts du av fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Till vänster om hallen ligger en gäst toalett och ett av entréplanet tre sovrum. Till höger finns ytterligare två sovrum samt ett badrum.
Rakt fram från hallen kliver du in i bostadens kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och har plats för för både matsalsdel vid köket och tv och och soffhörna i vardagsrummet. Från vardagsrummet har du även utgång till bostadens fantastiska terrass. Terrassen ligger med härligt solläge och magisk utsikt över naturen och området. Här kan man avnjuta sommarens solstrålar till sent på kvällen. Gräsmattan är den perfekta förlängningen av trädgården.
Vi tar trappan ner till källarplan som erbjuder flera rymliga förrådsutrymmen samt badrum med bastu och två stora allrum varav ett med öppen spis. Perfekt som tonårsrum! Egen utgång från källarplanet till trädgården. Stor möjlighet också för uthyrning.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 271 000 kr varav byggnadsvärde 1 594 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Värme/hushållsel 12735 kwh/år, renhållning 2200kr, försäkring 5789kr, sotning 200kr, VA 5000kr.

Fastighetsskatt: 8 349 kr/år.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-last: Last: Officialservitut Kraftledning, 14-IM1-39/1757.1.
Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Hjällbo 134:14.

Byggnadstyp: Friliggande villa. 1 plan med källare.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1973.

Senaste renovering/ombyggnad: Huset förvärvades 2014 av nuvarande ägare. Bergvärme installerades 2002. Köket renoverades 2010. Flertalet
fönster övre plan byttes 2004-2006. Badrum entréplan renoverades 1998 och duschrum nedre plan 2011 Husets tegel och träfasad målades om 2017. Altan byggdes 2018.

Storlek: Boarea ca 112 m², biarea ca 96 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 7 rum, varav 3-5 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Källare med betongplatta mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel/ tegel. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Målad plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler och kopplade fönster.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Bergvärme 2002.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda primärenergital 56 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Uteplats: Stor terrass med grillplats samt en väl tilltagen gräsmatta.

Bilplats: Garage.

Övriga byggnader: Garage.

Tomt: Tomtarea 1 062 m².

Östra Göteborg

Skogspromenader, friluftsliv och staden om hörnet


Välkommen till de östra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och vacker natur! Området består bland annat av Gamlestaden, Kviberg, Utby, Kortedala, Bergsjön och Fräntorp. Bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I varje område finns mataffärer, restauranger, förskolor och skolor.
Runt Kviberg finns flera olika sportanläggningar, bland andra Beach Center och Prioritet Serneke Arena med såväl inomhusskidåkning som fotbollshall. Fjällbo ängar, Säveåns stränder, badsjön Bergsjön samt flera mindre parker skänker fina naturupplevelser. Kommunikationerna in till centrum och andra delar av Göteborg är bra med flera spårvagns- och busslinjer.

I Östra Göteborg lever du i en charmerande småstadsmiljö med grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning