Snart till salu

Välplanerad tvåa i härligt gavelläge med stor sydväst balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Aspirantgatan 3

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
2 390 000 kr
Avgift:
3 087 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 45 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Aspirantgatan 3,
415 28 GÖTEBORG

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Hjärtligt välkomna till Kvibergsstaden och Brf Bellevueplan som ligger vackert beläget i närhet av Kvibergs Park samt Säveån. Här finner ni en välplanerad tvåa med underbart gavelläge och stor solig sydvästbalkong att förvärva. Bostaden stod klar 2017 och har genomgående ljusa, stilrena och enhetliga ytskikt som ger er en sober bas att inreda till. Social och öppen planlösning som bjuder in till umgänge i goda vänners lag, klassiskt kök i vitt från Marbodal med kvalitativa vitvaror, ni har ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober och till sist ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Ett hem för er att trivas i!

Kvibergsstaden är en ny stadsdel som växer fram längs Säveån, bortom Gamlestan och Bellevue. Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Goda kommunikationer med flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 390 000 kr

Avgift: 3 087 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple play. Kostnaden för varmvatten och el räknas av och debiteras separat efter individuell förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,1973%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, vatten/avlopp 50 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.
Driftskostnaden är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 31103/1103.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns.

Byggår: 2017.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 45 m². Areauppgifter enligt säljaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia. Internet: Telia.

Uteplats: Stor balkong i sydväst.

Övriga byggnader: Till bostaden hör ett källarförråd.

Information Förening

Förening: Brf Bellevueplan.

Allmänt om föreningen: Brf Bellevueplan äger fastigheten Kviberg 741:176 i Göteborg med adress Rustmästaregatan 9-11 och Aspirantgatan 1-5. Varmt välkommen till Brf Bellevueplan i Kviberg! Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med totalt 65 bostadsrättslägenheter. November 2016 påbörjades inflyttning.

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns fyra hissar med entréer och trapphus. Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.

Föreningens ekonomi: RB ekonomi sköter den ekonomiska förvaltningen. PLL fastighetsförvaltning sköter den tekniska förvaltningen. Föreningen höjde avgifterna inför 2020 med 4 %, för att säkra upp och bibehålla den goda ekonomin, kontrollerat med föreningen 20200402.

Kommande/gjorda renoveringar: Inga renoveringar inplanerade, huset nyproducerades 2017.

Parkering: Föreningen disponerar 53 parkeringsplatser i garage, kostnad 1000 kr/mån, varav fyra är avsedda för motorcyklar, kostnad 500 kr/mån.

Det finns ytterligare alternativ till parkering vid Kvibergs Kasernområde som hyrs ut via Göteborgs stad, för mer information, tillgänglighet samt aktuella priser: https://www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/k/kviberg-lv-6-kasernomrade-1384/.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Telia om tjänsten Triple Play, vilket inkluderar digital-TV, bredband 100 Mbit/s samt abonnemang och telefonadapter.

Övrigt: Gemensamhetsanläggningar, gångvägar och närområdet sköts av en aktiv samfällighetsförening, Öster om Bellevue som består av totalt 10 föreningar.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brfbellevueplan.se
Där finns mycket bra information att ta del av. T ex om du är intresserad av att glasa in din balkong.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning