Såld

Välplanerad tvåa i härligt gavelläge med stor sydväst balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Aspirantgatan 3

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 087 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
45 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Aspirantgatan 3,
415 28 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Kvibergsstaden och Brf Bellevueplan som ligger vackert beläget i närhet av Kvibergs Park samt Säveån. Här finner ni en välplanerad tvåa med underbart gavelläge och stor solig sydvästbalkong att förvärva. Bostaden stod klar 2017 och har genomgående ljusa, stilrena och enhetliga ytskikt som ger er en sober bas att inreda till. Social och öppen planlösning som bjuder in till umgänge i goda vänners lag, klassiskt kök i vitt från Marbodal med kvalitativa vitvaror, ni har ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober och till sist ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Ett hem för er att trivas i!

Kvibergsstaden är en ny stadsdel som växer fram längs Säveån, bortom Gamlestan och Bellevue. Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Goda kommunikationer med flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp.

Välkommen upp till våning 2 och kliv in i hallen. Här finns plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. Genomgående i lägenheten pryds golvet av 3-stavs parkett i ek och väggarna är vitmålade.

Vidare in i bostaden finner ni vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen och ljusinsläppet ifrån fönster i två väderstreck samt balkongen är rummet ljust och luftigt. Här ryms soffa med tillhörande möblemang. Mellan vardagsrum och kök finns en naturlig placering av matbord. Bostadens balkong i sydvästläge är stor och här finns plats för loungesoffa och bord.

Köket ifrån Marbodal i vitt är klassiskt och ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Utrustningen består av spis, ugn, fläkt, mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys.

Sovrummet har ett fint ljusinsläpp ifrån ett fönsterparti och här ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Badrummets väggar är helkaklade i vitt och på golvet ligger gråa kakelplattor. Inredningen består av WC, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasväggar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 087 kr/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple play. Kostnaden för varmvatten och el räknas av och debiteras separat efter individuell förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,1973%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadVatten/avlopp: 50 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Aspirantgatan 3, 415 28 GÖTEBORG. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2017

Lägenhetsnummer: 31103/1103

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.

Storlek: 2 rum varav 1 sovrum. Boarea 45 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Balkong/Uteplats: Stor balkong i sydväst.

Tillträdesdag: 2020-12-11 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Bellevueplan. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Brf Bellevueplan äger fastigheten Kviberg 741:176 i Göteborg med adress Rustmästaregatan 9-11 och Aspirantgatan 1-5. Varmt välkommen till Brf Bellevueplan i Kviberg! Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med totalt 65 bostadsrättslägenheter. November 2016 påbörjades inflyttning.

Föreningens ekonomi: RB ekonomi sköter den ekonomiska förvaltningen. PLL fastighetsförvaltning sköter den tekniska förvaltningen. Föreningen höjde avgifterna inför 2020 med 4 %, för att säkra upp och bibehålla den goda ekonomin, kontrollerat med föreningen 20200402.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Nej

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar: Inga renoveringar inplanerade, huset nyproducerades 2017.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Telia om tjänsten Triple Play, vilket inkluderar digital-TV, bredband 100 Mbit/s samt abonnemang och telefonadapter. TV: Telia. Bredband: Telia.

Parkering: Föreningen disponerar 53 parkeringsplatser i garage, kostnad 1000 kr/mån, varav fyra är avsedda för motorcyklar, kostnad 500 kr/mån.

Det finns ytterligare alternativ till parkering vid Kvibergs Kasernområde som hyrs ut via Göteborgs stad, för mer information, tillgänglighet samt aktuella priser: https://www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/k/kviberg-lv-6-kasernomrade-1384/.

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns fyra hissar med entréer och trapphus. Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.

Övriga byggnader: Till bostaden hör ett källarförråd.

Övrigt: Gemensamhetsanläggningar, gångvägar och närområdet sköts av en aktiv samfällighetsförening, Öster om Bellevue som består av totalt 10 föreningar.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brfbellevueplan.se
Där finns mycket bra information att ta del av. T ex om du är intresserad av att glasa in din balkong.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kviberg

Historiska vingslag, toppmodernt boende och staden om hörnet
Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och är ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bland annat utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.

Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.

I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum finns Allums shoppingcenter.

Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder.

Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning