Såld

Ljus lägenhet med härlig balkong & gemensam takterrass

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Solventilsgatan 4

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 240 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
51,7 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Solventilsgatan 4,
417 23 GÖTEBORG
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

På Solventilsgatan 4 som ligger precis intill Kvillebäcksparken ligger denna välplanerade tvåa med fint ljusflöde, härligt läge samt balkong som nås via pardörrar från både vardagsrummet och sovrummet. Genomgående stilrena materialval och generös takhöjd. Tidlöst kök med vitvaror från Cylinda och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Lägenheten har perfekt storlek och planlösning för en person men passar även för två! Föreningen har en stor gemensam takterrass med underbar utsikt över Göteborg.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Lägenhetens 51,7 kvm är disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i form av en garderob och ett städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Från hallen kommer man vidare in till lägenhetens sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som har fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Köket har tidlösa materialval med köksinredning i vitt, bänkskiva i eklaminat och vitt kakel i rak liggande sättning. Vitvaror från Cylinda i rostfritt utförande som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Invid köksfönstret ryms en matplats för fyra personer men det finns även plats för större sällskap tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrumsdelen kan inredas med en soffhörna och tv-möbel. Dubbeldörrar i glas ut till lägenhetens balkong bidrar med ett rikligt ljusinsläpp. Balkongen är långsmal och har sol från öster och väster samt utsikt mot Kvillebäcksparken.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar varav en i spegelglas. Sovrummet har ett trivsamt gavelläge med ljusinsläpp från ett långsmalt fönster samt dubbeldörrar i glas ut till lägenhetens balkong som även nås från vardagsrummet.

Stort och välplanerat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, väggskåp, handdukstork samt duschhörna med vikdörr i frostat glas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta, två överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Ett smalt fönster bidrar med ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Till lägenheten hör ett källarförråd som är beläget i samma uppgång.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 240 kr/månad. I avgiften ingår kallvatten, bredband 1000/1000 och telefoni. Kostnad för varmvatten och el tillkommer efter individuell mätning.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,7514%. Andel av årsavgift är 0,79329%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 375 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 220 kr/månadVatten/avlopp: 75 kr/månadFörsäkring: 80 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Solventilsgatan 4, 417 23 GÖTEBORG. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2016

Lägenhetsnummer: 11102/A1102/1102

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.

Storlek: 2 rum varav 1 sovrum. Boarea 51,7 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2020-08-27 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Kvillebäcksparken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 121 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvillebäcksparken bildades 2009 och den ekonomiska planen registrerades 2015. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 77:2 som består av fyra flerbostadshus, med adress Penselgatan 10, Solventilsgatan 4 och Långängen 1A-B. Föreningen utgörs av 121 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Kvarteret uppfördes i enlighet med kraven på Miljöbyggnad Silver, vilket innebär hus med höga energikrav och låga driftskostnader. Husen uppfördes av Ivar Kjellberg och var inflyttningsklara 2016.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2020-04-23).
I avgiften ingår kallvatten, bredband 1000/1000 och telefoni. Kostnad för varmvatten och el tillkommer efter individuell mätning.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkad via Trygg-Hansa. Ansvarsförsärking ingår för styrelsen samt ett kollektiv bostadsrättstillägg ingår för lägenheterna.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Energideklaration: Utförd 2019-05-06. Energiprestanda 88 kWh/kvm och år.

Renoveringar: Inget större underhåll inplanerat då husen är relativt nybyggda.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till ett fibernät. From april 2020 har föreningen ett gruppavtal med Ownit där det ingår 1 000 Mbit och telefoni. Digital-TV står medlemmen själv för.

Parkering: Under huset och innergården finns ett garage med 44 platser. Kostnad för garageplats ca 1000 kr/mån och MC-plats ca 500kr/mån. Till platserna är det lång kö.
Under huset och innergården finns ett garage med 44 platser. Kostnad för garageplats ca 1000 kr/mån. I dagsläget är det kö.

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamma cykelförråd i källaren. Postfack i entréplan och tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga.
Grönskande mysig innergård med växter, parkbänkar och fin ljussättning. I uppgång Penselgatan 10 finns även en stor takterrass om ca 60 kvm med underbar utsikt över Göteborg. På terrassen finns bänkar, solstolar, gasolgrill samt en del växter.

Övrigt: Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder med ägarandelar 10/90. Juridisk person accepteras inte som medlem. Andrahandsuthyrning måste godkännas av styrelsen. Varmvatten och el debiteras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning