Såld

Generös trea med härlig balkong och egen garageplats som ingår i avgiften

Simon Johansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 64 simon.johansson@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lillkullegatan 31

3:a Örgryte Bö

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 826 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 78 kvm
Våning:
4/4, hiss
Byggår:
2000
Adress:
Lillkullegatan 31,
412 74 Göteborg

Beskrivning

På omtyckta Lillkullegatan ligger denna ljusa gaveltrea med egen garageplats inkluderad i avgiften. Lägenheten har ett härligt läge högst upp i huset med ljusinsläpp från flera håll via fönsterpartierna och en stor balkong som bjuder på fantastisk utsikt över omgivningen. Här bor ni näst intill insynsfritt och bekvämt med hiss som går ner till din egna garageplats! Genomgående stilrena materialval med ekparkett och ljusa ytskikt. Mycket trevlig och social planlösning med bra matplats, lättmöblerade rum, generös förvaring samt ett stort badrum med egen tvättavdelning. Ett hem för er att trivas i!

Här bor ni mycket centralt med närhet till grönområden, motionsspår och gångavstånd till Delsjön samt intill liggande omtyckta skolor. Det finns en tennishall (GLTK) tvärs över gatan med många banor både inom- och utomhus samt ett gym (Nordic Wellness). Där finns även café och restaurang. Femmans spårvagnshållplats ligger 150 m från lägenheten och tar er till city på 10 minuter. För storhandlingen finns Ica Kvantum nere vid Munkebäcksmotet alternativt Ica Focus som ligger i Focushuset i Gårda. I Focushuset finns även systembolaget, frisör, apotek mm. I närområdet finns också härliga, stora gräsmattor kring Stora Torp slott med grillplats för den som önskar.

Uppe vid Delsjöns badplats finns även en mysig kaffestuga (Kaffestugan Lyckan) som serverar goda våfflor, fika och luncher. Här finns även getter och kaniner i en mysig miljö för stora och små. Möjligheter finns för kanotuthyrning, härliga badplatser samt golf i Delsjöområdets naturreservat.

Varmt välkomna på visning!

Bostadens 78 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Välkomna in i en ljus och rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter via fem inbyggda garderober. Innanför ytterdörren till vänster har ni även plats för fri avhängning. På väggarna finns en vacker vit tapet och på golvet ligger ett fint klinker i grått.

Ni kommer in i vardagsrummet som blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. I rummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord och tv-möbel. Rummet är ljust tack vare det stora fönsterpartiet som även har helglasade dubbeldörrar som leder er ut till den härliga balkongen. På balkongen har ni plats för soffgrupp, alternativt bord med stolar. Här kan ni njuta av solens varma strålar och den grönskade omgivningen.

Vardagsrummet övergår sedan i köket i en halvt öppen planlösning som bidrar till socialt umgänge. Intill vädringsbalkongen har ett matsalsbord en given plats. Köket är väldisponerat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över – och underskåp i ek. Ovan bänkskivan har det valts vitt kakel. Vitvarorna består av spishäll, köksfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd och en kombinerad kyl/frys i rostfritt. I både kök och vardagsrum har ni ljusa väggar och parkett på golv.

Bostadens erbjuder två bra och välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är aningen mindre men i ett fint gavelläge som ger riktigt med ljusinsläpp. Här kan ni ha en enkelsäng tillsammans med avlastningsmöbler. Det större sovrummet har härligt tapetserade väggar, plats för dubbelsäng och god förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar i spegelglas.

Det helkaklade badrummet finner ni intill hallen. Vitt kakel på vägg tillsammans med grå klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat i vitt med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med skjutdörrar och förvaringsskåp. Här har ni även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 826 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 4,3004%. Andel av årsavgift är 4,30078%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 450 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.
Driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 131.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, hiss finns.

Byggår: 2000.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 78 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Uteplats: Solig balkong mot omgivningen.

Bilplats: Egen varmgarageplats ingår i avgiften och ligger i samma hus, ta bekvämt hissen ner till källarplanet.

Information Förening

Förening: Brf Ekbacken i Örgryte. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Brf Ekebacken Örgryte bildades 1998 och 2000 förvärvades samt bebyggdes fastigheten Bö 5:39. Fastigheten består av två flerbostadshus med 20 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administeras av SBC.I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar.

Försäkring: Fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätternas medlemsförsäkring. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2001. Inga större underhållsarbeten är planerade.
2013 utfördes algsanering av fasaderna.

TV och bredband: Kabel-TV och bredband via ComHem.

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning