Såld

Exklusiv fastighet med unikt drömläge

Staffan Lindberg
ansvarig mäklare
Nyproduktion, Fastighetsmäklare
0709-16 22 67 staffan.lindberg@lundin.se

Lundin Kungälv

Med Lundin Kungälv får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Exklusivt

Rörtången 142

Rörtången

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Byggår:
2009 - 2016
Adress:
Rörtången 142,
442 98 Kode
Markering olika byggnader
Markering olika byggnader
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska strandfastighet med fyra byggnader och byggklar tomt samt möjlighet till ytterligare 3 - 5 nya tomter när ny plan blir klar. Privat och insynsskyddat drömboende med högt utsiktsläge som erbjuder panoramautsikt över hav och land samt minutiöst planerad utformning av tomten som är i olika nivåer. Mycket exklusivt med genomtänkt arkitektur, hög standard på all inredning samt fantastiska stenarbeten på tomten.

Det största huset är ca 200 kvm i två plan med garage, två generösa balkonger och tempererad vinkällare. Huset har en stor loungemiljö med vidsträckt havsutsikt och generösa umgängesytor, bubbelpool, infinitypool samt utedusch. Intilliggande skyddad innergård. Huvudhuset har tre stycken bergvärmehål som används för både att både värma och kyla huset. VA anslutet med även egen djupborrad brunn, inkommande fiber för bredband med egen IP-adress. El 80 Amp in och utvändig laddstation med 32 Kw.

Sommarhuset är ca 80 kvm med delvis källare om ca 20 kvm innehållande tre sovrum, två wc med dusch, stort kök samt vardagsrum. Anslutet till VA, dessutom egen djupborrad brunn, 16A ladduttag samt fiberkabel för bredband. Härlig vidsträckt havsutsikt och en fin skyddad innergård med utedusch.

Därtill finns det ett mindre bostadshus, kallad friggebod, med tillhörande växthus samt en ateljébyggnad som är insprängd i berget. Alla hus har egen altan i fantastiskt läge med havsutsikt. Fastigheten har även en byggnadsklar tomt med framdraget VA. Bryggplats för mindre båt samt bojplats för djupgående båt kan medfölja.

Sammanlagt är det fyra fastigheter samt en byggklar tomt som skall säljas. Arbete med planförändring pågår och kan medföra att ytterligare 3 - 5 tomter kan avstyckas.

Rörtången är ett område som har en blandning av fritids- och åretruntboenden där vinterhalvåret är lugnt samtidigt som det är ett riktigt populärt sommarställe. Idylliska omgivningar med vacker natur och välbesökta bad. Lokaltrafik finns i området och Kodes utbud av service och goda kommunikationer ligger på behändigt avstånd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Information Fastighet

Adress: Rörtången 142, 442 98 Kode. Kungälvs kommun.

Fastighetsbeteckning: Ödsmål 5:7, 5:52, 5:24 samt 5:56 (industrifast.))

Byggnadstyp: Friliggande villa, Byggår: 2009 - 2016

Byggnadssätt: Ventilation:FTX med roterande värmeväxlareVatten/avlopp:Ansluten till Rörtångens vatten- och avloppsförening samt djupborrad brunn.

TV och bredband: Bredband: Fiber.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:17 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Ödsmål GA:18 ändamål: Avloppsanläggning.

Planbestämmelser: Byggnadsplan Nybyggnadsförbud.

Tillträdesdag: 2020-10-23 00:00:00

Kommunikationer: Buss.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning