Snart till salu

Topprenoverad tvåa med härlig balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Solhagagatan 120

2:a Hisings Kärra

Kortfakta

Avgift:
4 984 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
75,2 kvm
Våning:
2, ej hiss
Byggår:
1970
Adress:
Solhagagatan 120,
425 35 HISINGS KÄRRA
Vinn Samsungs design-TV
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya
Lundin
Lundin
Planritning kommer inom kort
Planritning kommer inom kort

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Här finns nu en välplanerad tvåa, inglasad balkong med kvällssol och nyrenoverat kök och badrum att förvärva. Planlösningen är optimalt planerad med öppna social ytor och härligt ljusflöde som tillsammans ger en luftig känsla. Bostaden erbjuder fina enhetliga ytskikt där kök och hall renoverades under 2019 i samband med köksrenoveringen. Köket fick vit stilren inredning med goda förvaringsmöjligheter och en given plats för matbord. Ni erbjuds också ett generöst vardagsrum, rofyllt sovrum, klädkammare och nyrenoverat badrum med alla bekvämligheter. Ett hem att trivas i!

Välkomna på visning!

Information Ekonomi

Avgift: 4 984 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,79618%. Andel av årsavgift är 0,79618%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av säljaren.

Information Bostad

Adress: Solhagagatan 120, 425 35 HISINGS KÄRRA. Göteborgs kommun.

Fastighetsbeteckning: Kärra 61:2

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1970

Lägenhetsnummer: 86/1101

Våningsplan: Våningsplan 2. Ej hiss.

Storlek: 3 rum och kök varav 2 sovrum. Boarea 75,2 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB Brf Räntaregård i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 125 lägenheter och 1 lokal.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen HSB Brf Räntaregård är ett privatbostadsföretag som har till syfte att upplåta bostadsrätter åt sina medlemmar. Föreningen äger fastigheten/fastigheterna Kärra 61:2 i Hisings Kärra, fastigheten upplåts med tomträtt. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Solhagagatan 100-134.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Föreningen äger marken: Nej

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Renoveringar: Under året har följande periodisk/planerat underhåll gjorts:
Översyn av samtliga hissar.
Besiktning av tvättstugor.
Besiktning av lekplatser.
Bytt golvbrunnar i fd miljörummen Sol 102 och 104.
Målat källargolv Sol 108-116.
Beskurit träd på gårdar och gata.

Under året har följande reparationer gjorts:
Byte ac rensproppar av avlopp källare.
Bytt takfläkt till tvättstuga Sol 102.
Bytt tryckgivare på fläkt Sol 130-134.
Bytt fläktmotor torkaggregat tvättstuga Sol 102.

Framtida renoveringar:
Omläggning av takpapp på hustaken.
Fortsatt målning av källargångar och biutrymmen.
Asfaltgångarna på innergården.

TV och bredband: Föreningen har slutit ett gruppavtal för alla lägenheter till Telia med bredband 100/10 Mbit. Avgiften finns som en extra rad på avin för månadsavgiften. Bredbandsuttag finns installerat i samtliga lägenheter för tillgång till internet.
Utrustningen tillhör lägenheten (1 st router och 1 st TV-box) och lägenhetsinnehavaren ansvarar för att utrustningen är fungerande.

Parkering: I föreningen finns det 31 st parkeringsplatser och 92 st garageplatser. Det finns även en gästparkering som kostar 2 kr/h. Föreningen har en kölista för p-platser och garage, för kontakt se anslag i trapphus.
I föreningen finns det 31 st parkeringsplatser och 92 st garageplatser.

Gemensamma utrymmen: Vi har två tvättstugor i området, en i källaren på Solhagagatan 102 och en i källaren på 118. För tvätt av mattor finns en särskild mattvättmaskin i tvättstugan på Solhagagatan 118.
Föreningen har gemensamma innergårdar och lekplatser för barnen.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning kommer inom kort
Planritning kommer inom kort