Bra planerad bostad med låg avgift & balkong i solläge

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Götaverksgatan 20

1:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
1 990 000 kr
Avgift:
2 327 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Våning:
5/17, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Götaverksgatan 20,
417 55 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu
Lundin
Lundin
Intresserad av denna bostad - Alexander

Beskrivning

Mitt i expansiva Lindholmen reser sig denna ståtliga byggnad. Nu har du chansen att förvärva en yteffektiv etta som sticker ut från mängden. I ett modernt boende där varje kvadratmeter har planerats noga och med smakfulla tillval är denna lägenhet en kombination av elegans, rymd och tidlös kvalitet.

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en yta för umgänge, bjud hem vännerna och njut av den slående utsikten över älven. Köket har uteslutande modern utrustning och stilrena färgval som skapar en exklusiv känsla. Ett toppmodernt badrum med smakfulla tillval.

Föreningen tillhandahåller en kostnadsfri bilpool, ett avtal som sträcker sig två år fram. Föreningen har också elcyklar som är belägna nere i garaget, dessa kan man låna kostnadsfritt. I expansiva Lindholmen växer det fram en stad i staden, promenadavstånd till livsmedelsbutik, flertalet restauranger, gym och mycket annat. Behöver du ta dig till centrala Göteborg kollektivt kan du göra det snabbt och effektivt via buss eller båt.
Välkommen på visning!

Inne i bostaden välkomnas ni av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Längre in i lägenheten finns även ytterligare en garderob och städskåp. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Ljust allrum med ljusinsläpp från två fönsterpartier samt två helglasade pardörrar ut till en balkong i solläge. Allrummet kan inredas med soffa, säng och matplats.

Köket har köksinredning i lingrönt från Marbodal med laminatbänkskiva i antracitgrått och stänkskydd i samma material. Under väggskåpen sitter infällda spotlights. Utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl & frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Badrummet har mellangrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel från Höganäs. Inredningen består wc, handfatskommod och spegelskåp från Vedum samt duschhörna med vikväggar i klarglas. Badrummet har även en tvättavdelning med arbetsyta, förvaring samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens, Energiklass A). I taket sitter infällda spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 990 000 kr

Avgift: 2 327 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV, bredband, IP-telefoni samt ett bostadsrättstillägg om 165 kr.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr och en pantsättningsavgift om 476 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,5209%. Andel av årsavgift är 0,49333%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 150 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 100 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1-1502/1502.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 17, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 35 m². Enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX, från- och tilluft med återvinning.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmspiren. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 133 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmspiren äger fastigheten Lindholmen 45:1. Föreningen består av totalt 133 bostadsrättslägenheter belägna i tre flerfamiljshus med adress Götaverksgatan 18-26. Hus 1 är ett punkthus med 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en föreningslokal.

Föreningens ekonomi: Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftsjusteringar i dagsläget.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan, men eftersom huset är så pass nybyggt finns inga större renoveringar planerade.

Parkering: Föreningen förfogar över 50 garageplatser under huset. Till dessa är det separat kö och kostnaden är 1400 kr/mån. På tio av garageplatserna finns laddboxar för el- och hybridbilar monterade. Dessa platser kostar 350 kr/månad extra.

TV och bredband: Gruppanslutet med tv, bredband och telefoni. Varje bostadsrättsinnehavare betalar 165 kr/mån för detta (inkluderat i avgiften)

Inkluderat är bredband 250/250 mbit/s via Telenor, digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv-kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning