Snart till salu

Charmig tvårummare vid Bosgården

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Häradsgatan 26A

2:a Bosgården

Kortfakta

Avgift:
2 778 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
41 kvm
Våning:
1/4, ej hiss
Byggår:
1955
Adress:
Häradsgatan 26A,
431 42 MÖLNDAL
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

Här vaknar ni upp och bokstavligt talat känner doften av nybakat från Brogyllen. Under 2015 skrev föreningen ett nytt kapitel och producerade den här praktiskt utformade tvåan om cirka 41 kvm. Charmig, modern och tidlös blir nyckelorden för bostaden. Med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns förutsättningarna för ett mysigare boende. Den här måste ni uppleva på plats!

I hallen ges en överblick av planlösningen. Plats för ytterkläder utgörs av garderob samt en klädavhängare som därmed får sin givna plats i hallen. En avgränsning vid hallen utgörs av en platå med två trappsteg in i bostaden. En ljus och neutral färgsättning är genomgående i bostaden tillsammans med klassisk parkett i ek. Golvet är utrustat med vattenburen golvvärme, vilket är en lite extra mysfaktor under det kallare halvåret!

Vardagsrummet blir med sitt inbjudande nästa del vi går till. Ett praktiskt utformat rum ligger till god grund för inredningen. Plats för soffa, matbord, TV och eventuellt skrivbord. Ytan och möjligheterna ur ett inredningsperspektiv är bra så forma det efter vad ni är i behov av.

Köket som renoverades 2015 gör sitt stilsäkra intryck med en dansk design från HTH. Vita släta skåpsluckor som dekoreras med rostfria beslag inger en enhetlighet med grått kakel ovanför den ljusgrå bänkskiva i laminat. Ett kök som har bra arbetsytor och stämmer överens till bostadens interiör. Den maskinella utrustningen utgörs givetvis av induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys från Siemens.

Sovrummet är avskilt från sällskapsytorna och har neutrala färgval på väggarna, vilket ligger till god grund för en rofylld återhämtning. Inred med en större säng samt tillhörande nattduksbord. En praktisk klädkammare som fyller sin funktion med förvaring av kläder.

Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel kombinerat med mörkt klinker och vita skåp. Praktiskt utformat med sin skåpsförvaring av hudvårdsartiklar. Ett handfat med kommod, tvättmaskin, WC och duschhörna med klarglas.

Information Ekonomi

Avgift: 2 778 kr/månad. I avgiften ingår värme och vatten.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,0083%. Andel av årsavgift är 0,82984%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 300 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Häradsgatan 26A, 431 42 MÖLNDAL. Mölndals kommun.

Fastighetsbeteckning: Kellgren 1

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1955

Lägenhetsnummer: 89/0901

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4. Ej hiss. Markplan.

Storlek: 2 rum varav 1 sovrum. Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kommunikationer: Bra förbindelser genom kollektivtrafiken till Göteborgs Universitet, Sahlgrenska sjukhuset eller ned mot Mölndal centrum.

Information Förening

Förening: Brf Häradsgatan 26-30. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 86 lägenheter varav 3 hyresrätter och 6 lokaler.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC, Sveriges BostadsrättCentrum.
Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar. Där även en Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: F - Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Utförd 2019-07-09. Energiprestanda 154 kWh/kvm och år. Energiklass F.

Renoveringar: Utfört underhåll:
2019:
- Energideklaration upprättad.
- Renovering lokal till lägenhet samt övernattningslägenhet.
- Byte av tvättmaskin.
2018 - Tvätt balkonger.
2017 - Relining avloppstammar.
2016 - Byte termistater och radiatorer.
2011:
- Byte av plåt ovanför garage och entrédörrar.
- Dränerat kring ena gaveln av huset.
- Byte av armaturer med inbyggd med inbyggd rörelsevakt i trappuppgångarna.
2009 - Byte av entrédörrar.

Planerat underhåll:
2020:
- Målning av återvinningshus.
- Lagning/målning av sockel gavel vid lgh 26C.
- Renovera tvättstuga. (Skall fräschas upp samt installera ett nytt bokningssystem).
- Belysning trapphus.

Gemensamma utrymmen: - Styrelserum.
- Övernattningslägenhet.
- Cykelförråd.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig Fastighetsmäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndal Bosgården

Friluftsliv, caféliv och nära till shopping


Välkommen till Bosgården! Här kan du kombinera stadsliv och friluftsliv på ett härligt sätt. Läget är centralt med promenadavstånd till Mölndals centrum där bland annat Mölndal Galleria erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och gym.  

Inom gång- och cykelavstånd finns flera trevliga promenadstråk och härliga naturområden. Åbykullen, Safjällets naturreservat, Änggårdsbergen och så klart mysiga Gunnebo Slott och naturreservat är några. En solig sommardag är Stensjöns badplats ett populärt alternativ till de salta baden. Även Rådasjön, Norra och Södra Långevattnet är populära alternativ.

Vill man ta sig in till Göteborg city finns alla förutsättningar. Till Mölndals resecentrum är det kort gångavstånd och därifrån tar du dig enkelt vidare med buss, spårvagn och tåg. 

Boende i centrala Mölndal kan dra stor nytta av sitt utbud av dagis, förskolor, skolor och gymnasium. Här i Bosgården finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning