Snart till salu

Perfekt planerad bostad med stor balkong i söderläge

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Östra Eriksbergsgatan 83

3:a Eriksberg

Kortfakta

Avgift:
4 180 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
84,7 kvm
Våning:
6/7, hiss
Byggår:
2008
Adress:
Östra Eriksbergsgatan 83,
417 62 GÖTEBORG
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på alexander.ryberg@lundin.se.

Med eftertraktat gavelläge högt upp i huset ligger denna ljusa och moderna trea med väl tilltagen balkong i söderläge med fin utsikt över omgivningarna. Lägenheten präglas av klassiska materialval, generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ljusa och luftiga sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Härligt kök med köksinredning från Ballingslöv och vitvaror från Bosch och Siemens. Två stora sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Modernt planerat badrum med praktisk tvätt avdelning.

Bostadens 84 kvm disponeras enligt följande.

Ni välkomnas av en entré med klinkergolv som övergår i ekparkett i resterande rum och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning i en ek-inklädd nisch samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob.

Den öppna planlösningen mellan köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en ljus och luftig sällskapsyta. Här finns det finns gott om utrymme att duka upp långbord när det är dags för stora middagar med vänner och familj. Stora fönsterpartier bidrar med rikligt ljusinsläpp. Här finns även utgången till lägenhetens härliga balkong i söderläge med utsikt över omgivningarna.

Ljust och klassiskt kök från Ballingslöv med vit köksinredning och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med ugn, spis med häll och fläkt ovan, inbyggnads micro, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Bosch samt diskmaskin från Siemens. Härligt arbetskök med utsikt mot matplatsen som har sin naturliga placering invid fönstret.

Lägenheten har två sovrum. Det största sovrummet nås från vardagsrummet och kan inredas med dubbelsäng. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg med skjutdörr. Det mindre sovrummet nås från hallen och kan användas som sov-, arbets-, eller gästrum.

Modernt badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel och duschhörna med vikdörrar i glas. Här finns även en praktisk tvättavdelning med arbetsyta, väggskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Information Ekonomi

Avgift: 4 180 kr/månad. I avgiften så ingår värme, vatten, tv samt bredband.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,38323%. Andel av årsavgift är 2,38323%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Östra Eriksbergsgatan 83, 417 62 GÖTEBORG. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2008

Lägenhetsnummer: 51/1101

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7. Hiss finns.

Storlek: 3 rum. Boarea 84,7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Studio 57. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 57 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Studio 57 är boendet för dig som är söker det lilla extera. Föreningens byggnad är belägen över marken uppe på Deckshuset, som en 3D-fastighet. Marken nere på backen ingår i annan fastighet. Marken ovanpå Deckshuset ingår i föreningens 3D-fastighet. Ovanpå Deckshuset har det skapats en oas för föreningens medlemmar skyddad från utomstående och buller. Utformningen genom egen entrédörr och gårdar mellan byggnaderna, ger en huskänsla, mitt i hjärtat av Eriksberg. Huset byggdes 2008 och innefattar 57 bostäder.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd 2012-12-20.

Renoveringar: Inga planerade renoveringar finns, endast normalt underhåll enligt en upprättad underhållsplan.

TV och bredband: TV och bredband levereras av Telenor.

Parkering: Garageplats finns tillgängligt i p-huset under bostäderna. Man betalar ett parkeringskort för avsedda p-platser, kostnad 1000 kr/mån. Separat kö och för närvarande fullt. Parkering utomhus finns tillgänglig via kommunen för 900 kr/mån i närområdet.

Gemensamma utrymmen: Gemensamt cykelförråd finns till föreningens medlemmar.
Privat gård mellan husen som enbart nås av de boende.

Övrigt: Föreningen äger marken.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning