Nyproducerad bostad med låg avgift

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Lindholmshamnen 19

1:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 590 000 kr
Avgift:
2 649 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
31 kvm
Våning:
2/6, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Lindholmshamnen 19,
417 56 GÖTEBORG

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu

Beskrivning

Mitt i expansiva Lindholmen reser sig denna ståtliga byggnad. Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad yteffektiv etta som sticker ut från mängden. I ett modernt boende där varje kvadratmeter har planerats noga och med smakfulla tillval är denna lägenhet en kombination av elegans, rymd och tidlös kvalitet. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en yta för umgänge, bjud hem vännerna och njut! Köket har uteslutande modern utrustning och stilrena färgval som skapar en exklusiv känsla. Ett toppmodernt badrum med eget tvätt avdelning.

Lägenhetens 31 kvm disponeras enligt följande,
Välkomna in till denna välplanerade etta. Genomgående i bostaden finner ni parkettgolv och vitmålade väggar. Längre in i bostaden finns ett flertal garderober.
Vita skåpsluckor med rostfria beslag och ovan arbetsbänken i grå laminat sitter vitt kakel som stänkskydd. Maskinparken är utrustad med spishäll, fläkt, mikro, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Plats för matbord för minst 4 personer finns i anslutning.
Här finns plats för en soffgrupp samt säng med tillhörande sängbord. Fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med en härlig utsikt.
Helkaklade väggar i vitt med grått klinkergolv. Utrustningen består av WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp med belysning, dusch med vikbara glasdörrar samt tvättmaskin.
Varmt välkomna på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 590 000 kr

Avgift: 2 649 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,42%. Andel av årsavgift är 0,7752%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 187 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 150 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 100 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Lindholmshamnen 19, 417 56 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 3B1102

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6. Hiss finns.

Storlek: 1 rum. Boarea 31 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmsvarvet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 129 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.
I närheten finns flera bilpooler och i grannhuset kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelställ i tre våningar på bottenplan - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration: Utförd 2021-02-11. Energiprestanda 52 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Renoveringar: Huset är nybyggt där av inga renoveringar planerade.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till Telia, både via bredband samt telefoni.

Parkering: Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen kommer att ha tillgång till 55 parkeringsplatser.
Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen kommer att ha tillgång till 55 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen: Orangeri
Lägenhetsförråd
Parkeringar
Gemensamt fastighetsförråd
Städrum för fastigheten
Undercentral
Cykelförvaring
Barnvagns- och rullstolsförråd
Miljörum
Teknikrum.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning