högst upp med solig balkong

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Lundin Västra Centrum

Med Lundin Västra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Repslagaregatan 3A

3:a Masthugget

Kortfakta

Pris/Bud:
3 750 000 kr
Avgift:
3 069 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
72 kvm
Våning:
4/4, hiss
Adress:
Repslagaregatan 3A,
413 18 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu
En underbar stadsdel med närhet till det mesta
En underbar stadsdel med närhet till det mesta
Föreningens gemensamma terrass
Föreningens gemensamma terrass
Med härlig utsikt
Med härlig utsikt

Beskrivning

I Masthuggets charmiga kvarter hittar vi denna välplanerade och rymliga trerummare med låg avgift. Här erbjuds ett stort och socialt kök, fräscht badrum, väl tilltagna rum med rikligt ljusinsläpp samt en solig balkong. Här bor ni i en stabil förening och utmärkt läge, nära till både Slottsskogen och stadspulsen i Linné. Från föreningens gemensamma uteplats kan ni grilla och njuta av den enastående utsikten över Majorna och se hänförande solnedgångar över hamninloppet. En lägenhet som måste upplevas på plats.

Lägenhetens 72 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Ni stiger in i denna bostad och hälsas varmt välkomna av en ljus hall. Väggarna är ljusa och det ligger fint och praktiskt klinkers på golvet. Hallen erbjuder bra plats för avhängning och här finns även ingång till en väldigt rymlig klädkammare/förråd samt tre rymliga garderober

Kök
Detta är ett kök att trivas i! Ni får plats med ett stort bord för familjen eller när hungriga vänner vill umgås. Köket är från Marbodal och är komplett utrustat med spis med ugn (2020), mikro (2017), spisfläkt, diskmaskin och fullstorlek kyl/frys (2018). Köket erhåller fantastiskt ljusinsläpp från takfönster och är tapetserat med en härlig kollektion från Josef Frank.

Balkong
Balkong som finns i direkt anslutning till vardagsrum ger en skön avkoppling för en kopp kaffe efter middagen eller för en lugn stund en ljummen sommarkväll. Ni har här plats för bord, stolar och självklart för era blomlådor.

Vardagsrum
Vardagsrummet har ljusa väggar och golv. Ni får enkelt plats med en större soffa med tillhörande soffbord, en byrå eller tv-möbel. Ett lättmöblerat och rymligt rum att umgås i. Härifrån nås det mindre sovrummet samt den härliga balkongen.

Sovrum 1
Det mindre sovrummet erbjuder plats för stor säng och tillhörande nattduksbord. Möjligt att möbleras om till ett arbetsrum, barnrum eller gästrum om man så önskar. Ljusa väggar och fönstret från detta rum vetter mot takåsar i syd.
Här finner man även snedtak samt takfönster.

Sovrum 2
Det stora sovrummet ligger in mot gården och är tyst och lugnt. Här har ni plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaring erbjuds i form av två garderober. Här finner man även snedtak samt takfönster.

Badrum
Badrummet är rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med badkar och dusch, badrumsskåp med tillhörande spegel samt kommod.

Övrigt
Källarförråd tillfaller lägenheten.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 750 000 kr

Avgift: 3 069 kr/månad. I avgiften ingår vatten och värme.
Ett obligatoriskt tillägg om 255kr/mån gällande bredband tillkommer.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,3986%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 450 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 300 kr/månadFörsäkring: 150 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Repslagaregatan 3A, 413 18 GÖTEBORG. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 11/1303

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4. Hiss finns.

Storlek: 3 rum och kök varav 2 sovrum. Boarea 72 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Repslagaregatan 3. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 34 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Stigberget 33:6 i Göteborg med adress Repslagaregatan 3A-C. Föreningen består av 34 lägenheter med varierande storlek. 8 st 2:or, 9 st 3:or, 10 st 4:or samt 7 st 5:or. Huset är byggt 1992-93 och är i gott skick.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Nordic Life. Föreningens ekonomi är stabil. Vissa lägenheter i föreningen har gjort kapitaltillskott.
Föreningen planerar att höja avgifterna från den 1 juli 2021. Exakt nivå bestäms på styrelsemötet i maj 2021.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration: Utförd 2020-01-30. Energiprestanda 93 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till år 2030.
Gjorda renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till år 2030.
Gjorda renoveringar:
2021-2022 planeras renovering av tak
2020 Mindre reparationer och underhåll har utförts bl.a. nya termostater på elementen, service på hissar. Lekstugan i sandlådan är bortforslad då enklare upprustning av lekplatsen är planerad.
2013/2014 utfördes en OVK samt reparation av värmeväxlare i lägenheterna.

TV och bredband: Bredband (100/100 Mbit), telefoni och TV via Telenor ingår i den obligatoriska tillägget om ingår i avgiften på 255 kr/mån. TV: Tv via Telenor. Bredband: Bredband ingår i avgiften, via Telenor.

Parkering: Boendeparkeringstillstånd kan sökas via Göteborgs Stad, samt via grannföreningen Brf Masthugget som har en extern kö för garageplatser (individuellt avtal).

Gemensamma utrymmen: Uteplats med grill, lekplats med innergård. Cykel - och barnvagnsrum.

Övriga byggnader: I föreningen finner man cykelparkering, förråd.

Övrigt: Gemensamma vår- och höststädningar.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning