Ljus nyrenoverad etagelägenhet med fönster i två väderstreck

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Herkulesgatan 18B

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 690 000 kr
Avgift:
4 747 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
73 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1945
Adress:
Herkulesgatan 18B,
417 01 Göteborg

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu
Lundin
Lundin

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa nyrenoverade genomgångstvåa i etage belägen på Herkulesgatan 18. Högst upp i huset finner vi denna charmiga lägenhet med snedtak och fönster i två väderstreck med en fantastisk utsikt över takåsarna. Köket är väl tilltaget och har bra med utrymme för en matgrupp. Lägenhetens vardagsrum har en generös yta med gott om plats för soffgrupp, matplats och andra möbleringsalternativ. Badrummet är stilrent helkaklat. Bostaden har ett sovrum samt bra med förvaring!
Denna bostad måste upplevas på plats!

Bostadens 73 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Med lätta steg promenerar vi upp till våning fyra och välkomnas in genom en rymlig och luftig hall med plats för avhängning i form av platsbyggda garderober. Väggarna är målade i ljusa färger och på golvet vilar det ett fint laminat och detta är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Vi går upp till lägenhetens etagevåning där ett fantastiskt rum med generös storlek inbjuder till en rad olika möbleringsalternativ. Rummets storlek ger plats åt både soffgrupp och matsalsbord för det stora sällskapet.

Sovrum
Rogivande sovrum intill köket, rummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng, sängbord och byråer samt andra förvaringsmöjligheter.

Kök
Ett bra planerat kök med matbord intill fönstret med vy över den gröna gården. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt och kombinerad kyl & frys. Snickerier i klassiskt vitt.


Badrum
Stilrent helkaklat badrum med grått kakel. Inredningen består av wc, handfat med ovansittande spegel samt duschhörna.
Hela lägenheten totalrenoverades under 2021

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 690 000 kr

Avgift: 4 747 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten samt tv via Comhem.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 150 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 100 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Herkulesgatan 18B, 417 01 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1945

Lägenhetsnummer: B1301

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 73 kvm. Enligt den ekonomiska förvaltaren.

Övrigt: Möjligheten finns att göra om till en 3 rum och kök.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Brämaren. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 11 lägenheter varav 2 hyresrätter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen BRF Brämaren, 769636-4228, har sitt säte i Göteborgskommun och föreningen registrerades 2018-06-20 hos bolagsverket. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen 1999:1229, det vill säga en äkta förening. Föreningen äger fastigheten Brämaregården 11:18 med adresserna Herkulesgatan 18A-B i Göteborg. På fastigheten har uppförts ett flerbostadshus, omfattande 11 bostäder med en sammanlagd bostadsarea om 662 kvm. Vid verksamhetsårets slut var nio lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och två med hyresrätter. Föreningen är delaktig i sammfällighetsföreningen Göteborg Brämaregården GA:11.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Revisorsringen Sverige AB.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ja
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Beställd.

Renoveringar: 2019 lades taket om.
1981 genomfördes en ROT-renovering.

TV och bredband: Tv via ComHem ingår i avgiften. Även bredband vis att teckna via comhem.

Parkering: Boendeparkering finns längst med gatorna och kan ansökas av de som är folkbokförda på adressen.

Gemensamma utrymmen: Källarplanet innehåller lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga med separat torkrum.
Innergård där det finns möjlighet att grilla.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning