Välkommen till

Åke Falcks gata 3

4:a Örgryte / Torp

Underbar gavellägenhet med oslagbart ljusinsläpp, generös takhöjd & två balkonger

I hjärtat av omtyckta och trevliga Örgryte/Torp finner ni denna fantastiska bostad med eftertraktat gavelläge och fönsterpartier från golv till nock, slående takhöjd om 2,8m och genomgående exklusiva materialval. Här erbjuds inbjudande och öppna ytor att umgås på, fullutrustat kök med direkt utgång till en av bostadens två balkonger, tre fina sovrum samt ett stort badrum med separat tvätt-rum. En unik bostad som på många sätt sticker ut och har allt som familjen kan önska. Föreningen är välskött med låga driftkostnader och här bor ni med optimalt läge till grönskande Delsjön och trevliga promenadstråk som närhet till stadens puls.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Nicklas
assisterande mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Nicklas
assisterande mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av hyllor samt avhängning av ytterkläder. En skjutdörrsgarderob till vänster bidrar till ytterligare förvaring. Väggarna är vitmålade och golvet kläs genomgående av tre-stavparkett i ek. Lägenheten har genomgående underliggande golvvärme i samtliga rum för extra komfort som kan styras per rum.

Vidare in i bostaden når ni den öppna och sociala ytan mellan vardagsrum och kök. Ett otroligt fint ljusflöde sprids i rummet från det stora fönsterpartiet och den generösa takhöjden ger sig till känna genom hela bostaden. Intill finner ni en given plats för ett matbord. Vardagsrummet går i ljusa toner för en enhetlig bas att inreda efter. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-möbel, matbord, fåtölj samt övrigt möblemang.

Sobert kök från Marbodal med släta luckor och fina beslag som byts av mot den utvalda bänkskivan i sten. Här finner ni generösa förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt goda ytor att laga mat på. En köksö bidrar till avlastning samt är en social plats att umgås vid när familjen samlats efter en lång dag eller när vännerna är över på middag. Härifrån har ni direkt utgång till en av bostadens två balkonger. En trevlig plats att slå sig ner vid med en god kopp kaffe och njuta av den trevliga omgivningen. Ljusinsläppet från glaspartiet gör att det redan rymliga köket öppnas upp och känns luftigt. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggd fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i optimal höjd, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys i fullhöjd.

I anslutning till köket finner ni ett rum som i dagsläget är inrett som barnrum. Här får ni plats med dubbelsäng, skrivbord samt byrå. En skjutdörrsgarderob bidrar till förvaring. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger fint tre-stavparkett i ek. Rummet går med enkelhet att inreda som Master bedroom, gästrum eller kontor.

Ett par steg in från hallen och in i allrummet når ni de andra två sovrummen. Det större, tillika Master bedroom, erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande sidobord. Längst ena väggen sträcker sig en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och på andra sidan finner ni en inbyggd garderob, även den med skjutdörrar vilket ger generösa förvaringsmöjligheter. Från sovrummet har ni tillgång till bostadens andra balkong som med sitt höga och fria läge erbjuder många timmar sol.

Bostadens tredje rum är idag inrett som gästrum med plats för säng samt skrivbord. Även här inne har ni en skjutdörrsgarderob samt tillgång till balkongen som nås från Master bedroom. Fönster från golv till tak skapar härligt ljusinsläpp.

Det stora helkaklade badrummet når ni när ni klivit in i hallen till höger. Med sin generösa yta är den uppdelad i två delar med en del badrum och andra tvätt-del. Golvet kläs av mörkt klinkergolv och väggarna i vitt kakel. Inredningen utgörs i första rummet av vägghängd wc, handfatskommod, duschhörna, handdukstork samt stor spegel med ovanliggande belysning. Tvätt-delen är inredd med tvättmaskin, torktumlare och ovanliggande bänkskiva med sink. Väggskåp finner ni som erbjuder extra förvaring. Underliggande golvvärme för extra komfort.

En gäst WC finner ni i närheten av det stora badrummet. Mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd wc, handfat samt spegelskåp. Underliggande golvvärme för extra komfort.

Den 5-årsbesiktning som genomfördes är klar och inga anmärkningar noterades.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta