Snart till salu

Ljus tvårumslägenhet i gott skick med inglasad balkong

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Lundin Västra Centrum

Med Lundin Västra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Bangatan 58

2:a Majorna

Kortfakta

Avgift:
3 310 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
58,6 kvm
Våning:
2/8, hiss
Byggår:
1964
Adress:
Bangatan 58,
414 64 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu
Generöst tvättstuga med tillhörande torkrum finns i samma trappuppgång!
Generöst tvättstuga med tillhörande torkrum finns i samma trappuppgång!
I föreningen finns det övernattningslägenhet
I föreningen finns det övernattningslägenhet
Tillhörande kök för övernattningslägenhet
Tillhörande kök för övernattningslägenhet
Föreningens egna gym!
Föreningens egna gym!
I närheten finner du härliga Slottsskogen!
I närheten finner du härliga Slottsskogen!

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

I härliga Majorna finner vi denna välplanerade tvårumslägenhet i mycket gott skick. Genomgående fina ytskikt och vackra golv speglar denna bostad och i den praktiska klädkammaren kan man även inreda ett gästrum vid behov. Topp renoverat kök från 2020 med all utrustning! Från vardagsrummet finner vi utgång till en inglasad balkong med högt läge, helt insynsskyddat.

Toppenläge helt nära Slottsskogen med gott om mysiga caféer och affärer i närområdet och endast 10 min gångväg till Linnéstaden med alla dess fördelar. Kommunikationer strax utanför dörren. Här får man ett enkelt och bekvämt boende i en mycket välskött förening!

Välkommen till Bangatan & härliga Majorna - en tvårumslägenhet på våning två. Kontakta mäklaren för vip-visning

Information Ekonomi

Avgift: 3 310 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,73178%. Andel av årsavgift är 0,73178%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 495 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 350 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Bangatan 58, 414 64 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1964

Lägenhetsnummer: 023/1102

Våningsplan: Våningsplan 2 av 8. Hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 58,6 kvm. Areauppgifter enligt förvaltarens uppgifter.

Balkong/Uteplats: Inglasad balkong i sydvästligt läge.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB Brf Rodret. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 120 lägenheter och 5 lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet utgörs av Stigberget 32:1 med adres Bangatan 54-62.Föreningen består idag av 120 lägenheter: 24 st 1:or. 19 st 2:or och 5 affärslokaler varav alla vid räkenskapsårets utgång var uthyrda. Föreningen förvaltas av HSB. Föreningens hemsida https://www.hsb.se/goteborg/brf/rodret.

Föreningens ekonomi: Mycket stabil och välskött HSB-förening med låg belåning.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Utförd 2018-10-29. Energiprestanda 120 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Renoveringar: 2021 Förening undersöker möjligheten att installera solceller på taket och laddning av elbilar i garaget.
2020 Injustering av värmesystem och varmvattencirkulation. Målning av fönster och fasad på gatuplan mot Bangatan. Fönster för lokalerna i gatuplan för 54-56 har bytts ut till isolerglas med solfilter. Vattenläcka i stammarna i uppgång 60 reparerades.
2018 Nytt värmesystem.
2017 Fasadrenovering samt nya tilluftskanaler.
2004 Fastigheten stamrenoverades och då renoverades även samtliga badrum i föreningen.
1989/90 Inglasning av samtliga balkonger.

TV och bredband: Tv via Telenor. Bredband, IP-telefoni och IP-TV via bredbandsuttaget distribueras av iTUX (tidigare GothNet). Mer information om iTUX och deras tjänsteleverantörer av bredband, TV och telefoni finns på goteborg.itux.se.

Parkering: I garaget finns 56 parkeringsplatser för bilar och 4 mc-platser. Utomhus finns 29 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna är inte kopplade till lägenhetsinnehavaren och kan därför inte överlåtas till nya lägehetsinnehavare eller utomstående. Uppsagda platser erbjuds medlemmar som står i kö. Kölistan finns på Mitt HSB där du kan se lediga platser och ställa dig i kö. Har du frågor kontakta info.gbg@hsb.se eller ring 010-442 20 00. I mitten av garaget finns dörren till däckförrådet. Alla medlemmer kan låta sina vinter/sommardäck ligga där i mån av plats.

Gemensamma utrymmen: Samlingslokalen Kajutan
Lånas för fester och andra sammankomster. Det finns stolar, bord och kaffeservis för ca 30 personer samt ett litet kylskåp och kaffebryggare. Kajutan bokas genom att skriva upp sig i den kalender som finns i lokalen.

Motionsrummet Galären
Ett nytt modernt och välutrustat motionsrum för styrke- och konditionsträning finns i bottenplanet vid uppgång 60–62.

Arbetsrummet Durken
En enkel snickarbod med några arbetsbänkar finns i källarvåningen i uppgång 56. Här finns möjlighet för den händige att såga, måla, spika, limma och skruva. Ta med egna verktyg.

Gästrum
I bottenvåningen mellan uppgång 60 och 62 finns ett gästrum med pentry, toalett och dusch att hyra för medlemmarnas gäster. Priset är 200 kr/natt och hyresgästen står för sängkläder, handdukar samt städning. Gästrummet bokas via terminalen i gången vid tvättstugorna eller via internet.

Tvättstugor
I föreningen finns fyra tvättstugor varav två är nyrenoverade Här finns tvättmaskiner, (finns en för grovtvätt och en för spontantvätt) högeffektiva torkrum, torkskåp samt manglar. Digital bokningssystem. Öppetider 07-23

Övriga ytrúmmen
I huset finns också cykelförråd, barnvagnsförråd, källar- och vindsförråd.
I matkällarförrådet finns 82 låsta skåp som får användas av medlemmarna.
Tyst och lummig bakgård med grillplats, boulebana, odlingslotter, lekplats och basket/grusplan.

Övrigt: Gemensam vår- och höststädning av trädgård och aktivitetslokaler.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning