Såld

Nyrenoverad lägenhet med söderbalkong och älvutsikt

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Barken Storegrunds gata 8

1,5a Sannegårdshamnen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 495 kr/mån
Rum:
1,5 rum
Boarea:
37 kvm
Våning:
3/4, hiss
Byggår:
2008
Adress:
Barken Storegrunds gata 8,
417 61 GÖTEBORG

Förbered din försäljning redan nu!

Boka möte

Beskrivning

I ett gemytligt läge finner ni denna trevliga bostad med en stor balkong i ett soldränkt söderläge. Utöver sol hela dagen erbjuds här en vacker utsikt över dockan i Sannegårdshamnen. Bostaden är i absoluta toppskick med nytt kök och renoverat badrum 2021. Samtidigt lades nytt golv och ytskikten målades. Ett välplanerat hem som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Sovdelen är praktiskt inbyggd och blir som ett eget litet sovrum.

Du bor ett stenkast från småbåtshamnen, kajen och Göta Älv. Den fina kajpromenaden sträcker sig längs större delen av Norra älvstranden och är ett populärt motionsstråk för många.

Låg månadsavgift där värme, vatten, tv, bredband och telefon ingår!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall: Nylagd klinker som är både snygg och praktiskt. Vidare in ligger ekparkett som sträcker sig genomgående i bostaden. Väggarna går i vitt.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med fönster mot söder. Härifrån nås den soldränkta balkongen med en ljuvlig utsikt över Sannegårdshamnen. Rummet erbjuder gott om plats för både säng och soffa.

Sovalkov/kontor: Ett perfekt utrymme för hemmajobbaren men lämpar sig lika bra som en sovalkov.

Kök: Nyrenoverat kök i en mycket smakfull stil. Köksluckorna går i vitt med en betongfärgad bänkskiva som elegant matchar stänkskyddet bakom. Invid köket finns plats för matbord för 4-5 personer.

Badrum: Badrum med ny inredning där kommod, skåp, dusch och duschväggar är utbytta. Tonerna går neutralt med vitt kakel och grått klinker. Här finns även en kombimaskin som förenklar vardagen.

Välkomna på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 495 kr/månad. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,00861%. Andel av årsavgift är 1,00861%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Driftkostnad: Totalt ca 200 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Barken Storegrunds gata 8, 417 61 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2008

Lägenhetsnummer: 3333/1203

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4. Hiss finns.

Storlek: 1,5 rum. Boarea 37 kvm.

Tillträdesdag: 2022-01-05 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Götheborg på Norra Älvstranden. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Sannegården 43:2 och därpå 2 st uppförda byggnader med adresserna Barken Storegrunds gata 8, 10, 12, 14 och 16. De upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Den sammanlagda bostadsytan är 4848 kvm och lokalytan är 199 kvm. Fastigheten stod klar 2008 och byggdes av JM AB.


Föreningen har en systerförening; Bostadsrättsföreningen Ostindiefararen på Norra Älvstranden. Den föreningen består av totalt 96 lägenheter. Tillsammans driver föreningarna Samfällighetsföreningen Skandäcket, vars uppgift är att ta hand om de gemensamma utrymmena samt driva visa sakfrågor tillsammans. Fördelningen mellan de två föreningarna i Skandäcket är Brf Götheborg 37% och Brf Ostindiefararen är 63%. Skandäckets styrelse träffas regelbundet och består av styrelsemedlemmar från respektive förening; 4 personer från Brf Ostindiefararen samt 3 medlemmar från Brf Götheborg.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 76 kWh/kvm och år.

TV och bredband: TV: 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften samt ett stort antal tillvalskanaler.

Parkering: Föreningen ansvarar för 46 st garageplatser samt 3 st MC platser. En bilplats kostar 850 kr/månad och en MC-plats kostar 250 kr/månad. I området finns båtplatser att hyra.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även en cykelparkering samt ett cykelrum att nyttja. I området finns båtplatser att hyra.

Övrigt: Föreningens hemsida: https://www.brfgotheborg.se/.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Sannegårdshamnen

I Sannegårdshamnen möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder. Sannegårdshamnen är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Sannegårdshamnen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!