Såld

Fint skick med stor inglasad balkong & vy mot Sannegårdshamnen

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Ceresplatsen 15

2:a Sannegården

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 958 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
53 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2013
Adress:
Ceresplatsen 15,
417 58 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Fantastisk bostad med generösa ytor, tidlösa materialval och stor balkong i perfekt solläge från lunch till sen kväll med utsikt mot Sannegårdshamnen! Hörnläge med härligt ljusinsläpp, parkettgolv i samtliga rum och nymålade ytskikt. Tacksam förvaring i form av praktiska skjutdörrsgarderober. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den extra stora balkongen som optimerar sociala tillfällen och rymmer stora sällskap i både en inglasad del och en öppen. Här bor man lugnt och trivsamt, ett stenkast från vattnet med vackra promenadstråk längs hamnen.

Bostaden disponeras enligt följande:

Denna härliga bostad som ligger vid kajkanten karakteriseras av ljusa och öppna sociala ytor, smakfulla materialval samt stora fönster. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt ekparkett.
Redan från entrén anar man att detta är en mycket ljus och välplanerad lägenhet. Vi välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning med plats för hatthylla.

Till höger om entrén ligger bostadens badrum som är snyggt helkaklat med stora vita kakelplattor och ljusgrått klinker som bryter av fint. Här finns förutom vägghängd WC, duschhörna bakom glasvägg, en ny belyst spegel och badrumsskåp samt ny kommod. Badkar har tidigare funnits och det är förberett för att kunna placera ett badkar här igen. Dessutom finns en del för klädvård med en bänk av ljusgrå laminat och extra sink. Badrummet är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare som förenklar vardagen. Önskar man tvätta i föreningens tvättstuga så finns denna på samma plan som lägenheten och är väldigt smidig att använda som komplement.

Rakt fram öppnar bostaden upp sig i ett härligt rum där kök och vardagsrum finns i en delvis öppen planlösning.

De stora fönsterpartierna skapar en plats att verkligen trivas i. Här ryms soffgrupp med tillhörande möblemang och de stora fönsterna ger dig en skön utsikte över Sannegårdshamnen och en kontakt med vattnet.
Ifrån rummet når du den stora soliga balkongen som är mycket generös och rymmer en större sittgrupp. Perfekt med den inglasade delen som både förlänger säsongen och gör det möjligt att ha framme möbler här året om. Det går också att öppna upp inglasningen. Den öppna delen av uteplatsen gör det möjligt att använda gasolgrillen och bjuda över gäster en fin sommardag. Lägenhetens balkong är extra stor i jämförelse med liknande lägenheter i föreningen.

Köket är bra planerat och ligger i anslutningen till vardagsrummet. Köket är utrustat med smakfulla materialval och här finns allt man kan önska. Gott om utrymme bakom vita köksluckor. Utrustningen består av spishäll, inbyggd varmluftsugn och micro, kombinerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin.
Köksbänken är av ljusgrå laminat och ovan denna sitter ett snyggt ljusgrått kakel.

Sovrummet är väl tilltaget och här ryms en bred säng med tillhörande möblemang. Sovrummet erbjuder gott om ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Utmed ena väggen finns en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar med mycket välplanerat förvaringssystem.

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren.

Här bor du med närhet till allt! Ica Maxi ligger ett stenkast bort tillsammans med gym, konditori, blomsterbutik och apotek. Dessutom finns vårdcentral, en mängd restaurangen och caféer på gångavstånd och busshållplats ca 100m ifrån entrén. Sushi finns ett par steg från lägenheten. Bussförbindelserna är mycket goda. Färjan går gratis från Lindholmen var 5:e minut under vardagar och under samtliga dagar går Älvsnabben genom hela Älvstranden och till innerstaden. Stabil och populär förening med gästlägenhet samt låg avgift som inkluderar värme, kabel-tv samt bredband.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 958 kr/månad. I avgiften ingår värme, kabel-tv och bredband via Telia Tripleplay.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,9087%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 325 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadVatten/avlopp: 80 kr/månadFörsäkring: 45 kr/månad
Försäkring avser bostadsrättstillägg, VA avser varmvatten och el är för hushållsel.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ceresplatsen 15, 417 58 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2013

Lägenhetsnummer: 02101

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5. Hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 53 kvm.

Balkong/Uteplats: Soldränk från tidig förmiddag till sen kväll under sommaren. Även övriga årstider erbjuder eftermiddagssol.

Tillträdesdag: 2021-12-03 00:00:00

Information Förening

Förening: BRF Bogsprötet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 44 lägenheter och 1 lokal.

Allmänt om föreningen: Brf Bogsprötet är en äkta bostadsrättsförening bestående av två byggnader med totalt 44 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har adresserna Ceresplatsen 13 och 15. Föreningen äger marken med fastighetsbeteckning Göteborg Lindholmen 35:3. Byggnaderna är uppförda 2013 och SBC sköter förvaltningen.

Föreningens ekonomi: För mer info, se ekonomiskplan.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 70 kWh/kvm och år.

Renoveringar: 2015 Genomfördes en 2-årig garantibesiktning, alla eventuella fel som uppkom har åtgärdats.
2016 Glasades några av fastighetens balkonger in, detta bekostades av respektive lägenhetsinnehavare.
En underhållsplan är upprättad men inledningsvis finns inga större underhållsarbeten inplanerade då byggnaderna är nybyggda 2013.

TV och bredband: Digital-tv paket Lagom, bredband (100 mbit/s) och IP-telefon via Telia tripleplay ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen förfogar över 29 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar 1000 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt mangel. Det finns också ett styrelserum, övernattningsrum (200 kr/dygn), barnvagnsrum samt cykelförvaring. I källaren finns förråd till varje bostad.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Sannegårdshamnen

I Sannegårdshamnen möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder. Sannegårdshamnen är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Sannegårdshamnen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning