Välkommen till

Önneredsvägen 111

Önnered

enplans parhus 55+ boende med trivsamt och havsnära läge

Parhus med fint läge i Önnereds äng Bostadsrättsförening som tillämpar 55+ boende. Området är mycket välskött och trivsamt, ett lugnt boende i vacker havsnära miljö. Huset har en trivsam planlösning och en uteplats i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har behov av renovering. Tillhörande förråd i separat byggnad. Bilplats i carport som går att utrusta med garageport. Vackra omgivningar med fina promenadstråk och strövstigar intill.

Lägenheten som säljs av Göteborgs kommun säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av lägenheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning.

Lägenheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa lägenheten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen har plats för ytterkläder och skor, dessutom förvaring i garderob.

Luftigt och trivsamt kök med ljusa luckor och snickerier, praktisk bänkskiva och diskho i rostfritt utförande. Köket är utrustat med spis, diskmaskin, hel kyl- och frys. Plats för ordentligt matbord intill fönstret. Matta på golvet.

Från hallen nås det rejäla vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som vill. Utgång till uteplatsen med gott om plats för möblering och plantering.

Lite avskilt i huset ligger två sovrum med en praktisk klädkammare i anslutning.

Det ena sovrummet är något större och har plats för en stor säng och garderober. Det andra sovrummet har plats för enkelsäng och garderober.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och innehåller förutom toalett och dusch även tvättutrustning med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och värmepanna. Badrummet har ett litet fönster som släpper in skönt ljus. Kakel/målat på väggar, våtrumsmatta på golvet.

Huset är i behov av renovering.

Separat tillhörande förråd.

Välkomna på visning.Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Önnered

Önnered är ett stadsnära område med vackra omgivningar. Området är ett gammalt jordbruks- och fiskesamhälle, vilket märks än idag när man besöker Önnereds hamn eller promenerar upp till Olles gård. Gården med anor från 1700-talet, är en rest av Önnereds by och förvaltas idag av Önnereds Kulturförening.

Här består bebyggelsen av en blandning av moderna villor och radhus i olika stilar. I området finns flera förskolor och två grundskolor; Högenskolan och Önneredsskolan.
Trevlig närservice finner man i Önneredsbodarna som rymmer mysiga butiker, pizzeria, frisör och hudvårdssalong. Flera mataffärer ligger på nära avstånd.

Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Genom Önnered och utmed havet går flera gång- och cykelvägar samt motionsslingor. Det finns flera föreningar i området med verksamheter inom exempelvis handboll, fotboll och sjöscouting. I Åkered och i närheten av Frölunda Torg ligger gym- och idrottsanläggningar.

Ett vackert promenadstråk utgår från Önnereds Brygga. Härifrån kan man promenera längs Eskils kanal, charmigt kantad av ett myller av sjöbodar och bryggor. Strax innan man kommer fram till Fiskebäcks hamn finns ett naturskönt rekreationsområde. Sommartid badas det vid badplatserna Ganlet och Rörvik.

Önnereds trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta