Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

2:a Södra Centrum

Perfekt tvåa med solig söderbalkong

Välkomna till en perfekt planerad tvåa med smart funktionsvägg, fin öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och stor balkong i soligaste söderläge! Genomgående hög standard och tidlösa materialval sätter grunden och skapar bra förutsättningar för att trivas. Här bor ni lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, garage och gratis medlemskap i bilpool samt uppvärmt förråd. Föreningen erbjuder en stor gemensam takterrass, med pentry och något så unikt som en storbilds utomhus-TV.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning och längre in i bostaden finns en funktionsvägg med fyra garderober samt ett städskåp. I entrén ligger praktiskt klinkergolv som sedan övergår i genomgående trestavsparkett i ek. Väggarna i hallen är målade i en auberginefärgad nyans.

Vidare möts man av kök och vardagsrum i öppen planlösningen som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. De generösa ytorna ger möjlighet till olika möbleringsalternativ med soffa och matsalsbord. Väggarna är målade i Lady Minerals Kalkfärg i nyansen "Grå skiffer 1462". Ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens rymliga balkong i perfekt söderläge som har sol från morgon till sen eftermiddag.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med släta luckor samt laminatbänkskiva och stänkskydd i grå betongimitation. Ovan arbetsytorna sitter infällda spotlights. Miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens som utgörs av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och bra förvaring finns i inbyggda garderober. Väggarna är målade i ljusgrått. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel från Höganäs. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handdukstork och duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare från Siemens som underlättar vardagsbestyren.

Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden såsom Safjället och Delsjön. Här finns också all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta