Välkommen till

Eklandagatan 41C

1:a Johanneberg

Högst upp med lugnt gårdsläge i fantastisk bostadsrättsförening

Högst upp i huset beläget tyst och lugnt mot den fina grönskande trädgården på baksidan av huset finner ni denna kvadratsmarta etta med sovalkov. Mycket välskött och uppskattad bostadsrättsförening med låga avgifter och låga driftskostnader. Perfekt för studenten eller förstagångsköparen!

På föreningens trädgårdssida finns pergola, loungemöbler, grillmöjligheter, infravärme och utekök, inglasat lusthus samt odlingslådor. Stabil förening med låga avgifter som betalas kvartalsvis. Bredband 100 Mbs ingår i avgiften.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett bubblande område med närhet till både stadspuls och gröna lungor. Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Via en tyst säkerhetsdörr för bästa ljudkomfort kommer man in i en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i klassiska inbyggda originalgarderober med överskåp. Golvet kläs av ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

Vidare möts man av ett vardagsrum som präglas av ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti och lummig utsikt. Golvet kläs av ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt tillsammans med en ljusgrå fondtapet i sovalkoven. Vardagsrummet kan inredas med soffa och arbetshörna samt en säng i den avskilda sovalkoven. Förvaringsmöjligheter i två garderober.

Från vardagsrummet når man köket som är renoverat 2006. Yteffektivt kök som har köksinredning från Ikea med bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i svart kakel. Den maskinella utrustningen består av hällspis med varmluftsugn (Electrolux), kolfilterfläkt (Whirlpool), inbyggnadsmikro (Whirlpool) samt kyl med frys (Electrolux). Samtliga vitvaror installerades 2006. Grafitgrått laminatgolv och vitmålade väggar med en grårutig fondvägg. Invid fönstret ryms en mindre matplats.

Badrummet har ljusa nyanser och inredningen består av wc, handfatskommod, väggskåp samt duschhörna med vridbar glasvägg. Ny inredning från 2017.

Johanneberg är onekligen ett av stadens mest populära områden och längs Eklandagatan ligger denna tidstypiska fastighet som ritades 1934 av arkitekt Erik Holmdal. Alldeles utanför huset finns gröna parker, affärer, restauranger och träningsanläggning. Göteborgs Universitet, Chalmers och Korsvägen nås på några minuter med cykel. Buss avgår en knapp minut från porten och till kollektivtrafikknutpunkten Korsvägen och tågstationen Liseberg är steget inte heller långt.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta