Välkommen till

Sten-Åke Cederhöks gata 3B

2:a Örgryte / Torp

Fantastiskt fin och toppmodern bostad med egen uteplats & låg avgift

Varmt välkomna till denna fina och exklusiva bostad med toppmoderna och genomgående kvalitativa materialval. Här erbjuds noga utvalda detaljer, en fantastisk takhöjd om 2,8m, generösa ytor att umgås på, rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvätt-möjligheter. Med sitt underbara läge på första plan finner ni en stor uteplats som vetter mot den vackra grönskan som blir er närmsta granne. Här bor ni i ett hus som vunnit Kasper Sahlins arkitekturpris 2016, beläget med optimalt läget i Örgryte Torp där ni inte behöver välja mellan avkoppling och aktiviteter samt skogens lugn och stadens puls - här erbjuds allt!

Föreningen är certifierat enligt Miljöbyggnad Silver (Sweden Green Building Council). Senaste verifiering av certifikat är från april 2020.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren kliver ni in i en ljus och välkomnande hall med generös förvaring bakom en skjutdörrsgarderob. Ni finner gott om plats för en avlastningsmöbel. Väggarna är genomgående vitmålad betong och golvet kläs genom hela bostaden av vitpigmenterad tre-stavsparkett som går i en askig ton.

Ett par steg in når ni den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier öppnar upp och skapar rymd i det redan fantastiska rummet som har 2,8m i takhöjd. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med soffa, fåtölj, bokhylla samt ett matbord för goda middagar med vänner och familj. De stora fönsterpartierna går att dra undan och utanför har ni en underbar uteplats med grönskan som närmsta granne. Ni kan med enkelhet skapa er egen oas här ute under de varma dagarna.

Exklusivt kök från högkvalitativa Marbodal med vit köksinredning, ljus bänkskiva och ovanliggande stänkskydd i vitt kakel. Ni finner optimal förvaring som sträcker sig ända upp till taket samt goda ytor att laga mat på. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggd frånluftsfläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys.

Rofyllt sovrum med plats för säng, sidobord, skrivbord alternativt byrå. Längst ena väggen har ni goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Även här inne har ni stora fönsterpartier som släpper in ett oslagbart ljusflöde samt gör det möjligt att öppna upp och komma ut till uteplatsen.

Bostadens badrum är helkaklat med golv som kläs av antracitfärgat klinker och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegel med belysning, duschhörna, handdukstork samt en kombi-maskin (tvätt/tork).

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta