Välkommen till

Grafiska vägen 4C

1:a Södra Centrum

Nyproducerad hörnetta med balkong i kvällssol och fin utsikt

I Brf Plånet finns nu denna nyproducerade hörnetta med fritt läge på våning 3. Rymlig balkong i nordvästläge med eftermiddags- och kvällssol samt underbar utsikt mot stan. Några våningar upp, finns den stora takterrassen med matlagningsmöjligheter. Här kan man njuta av större middagar i sol och fantastisk utsikt. Lägenheten är en av få ettor i huset som har eget externt förråd och som därmed inte utgör en del av boarean.

Öppna sociala ytor, välutrustat kök, modernt badrum med kombimaskin. Stort allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Lägenheten har inredningsstilen Tokyo Cyber med mörkgråa släta luckor, svarta handtag och genomgående mattlackad 3-stavs ekparkett. Materialen har en industriell ton och kontrasterar väl med varandra för att skapa starkare intryck. Smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång.

Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter.

Preliminär inflyttning februari 2023.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning och längre in i hallen finns förvaringsmöjligheter i både, garderob, städskåp och linneskåp. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett Como 3-stav och väggarna är målade i en bruten vit nyans NCS S 1002-Y. Vita innerdörrar med klassiskt spegelmönster som extra tillval.

Social planlösning med allrum och kök i öppet samband som kan inredas med soffa, matplats och säng. Rymligt allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en balkong i nordvästläge.

Köksinredning från Marbodals serie Vinga Granit med mörkgråa släta luckor, rostfria handtag, ljus laminatbänkskiva i färgen Champagne med underlimmad vask, blandare från Mora samt stänkskydd i grått blankt kakel i rak liggande sättning. Vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, diskmaskin i rostfritt samt kyl och frys i rostfritt.

Badrummet har klinkergolv i brun kustgranit med klinkerfog i färgen varmgrå smoke och väggarna kläs i vitgrå matt kakel i rak liggande sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp med LED-belysning, vikbara duschväggar i klarglas, blandare från Mora. Kombimaskin från Siemens med ovanliggande laminatbänkskiva i färgen Gomera och väggskåp i vitt. Det är förberett för att installera elhanddukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta