Välkommen till

Stampgatan 54C

2:a Stampen

Modern genomgångslägenhet med renoverat kök och sociala ytor. Låg avgift

Välkomna till en ljus totalrenoverad tvåa med fönster i två väderstreck med grönskande utsikt. Lägenheten har en härlig öppen planlösning som skapar trivsamma sällskapsytor att umgås på. Genomgående sobra ytskikt med fina valnötsgolv och vita väggar samt kök och badrum med klassiska materialval. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt helkaklat badrum. Välmående förening med låga avgifter.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

De 62 kvm disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med plats för avhängning. Valnötsparkett och vitmålade väggar är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket. Ljuset flödar fritt genom de många fönsterpartierna mot innergården. Rummet har gott om plats för soffgrupp, mediamöbel samt matplats vid köksön för ca 6 personer. Köket renoverades 2010. Köksinredning i vitt med skåpsluckor med dämpningsfunktion handtag i rostfritt stål. Ovan bänkskivan i valnötsfärgad laminat sitter stänkskydd i glas. I bänkskivan sitter en rostfri diskho med utdragbar blandare och diskmedelspump. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I anslutning till köket finns ett förråd utrustat med praktiskt Elfa-system. Belysning i spotlighten har dimmerfunktion som sätter den rätta stämningen.

Rummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringen är god i praktisk garderob med svarta skjutdörrar i glas. Här finns ett fönster mot Stampgatan och dess gröna omgivningar. Exklusivt badrum med svart klinkergolv med golvvärme. Stora vita kakelplattor och fondvägg av svarta kakelplattor vid duschutrymmet samt bakom möblemanget. Badrumsinredningen består av wc, handfat nedsänkt i betongbänk med underliggande dubbelkommod, spegel, dusch med vikbara glasdörrar samt handdukstork. I taket sitter infällde spotlights med dimmerfunktion.

Varmt välkomna på visning!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Stampen

Stampen är en unik bostadsmiljö som andas både historia, nutid och framtid. Under 1600-talet uppfördes här Skansen Lejonet och de första fabrikerna. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som drevs i området. Pripps Bryggerier var det sista av bryggerierna att lämna området.

Här blandas äldre tegelbyggnader med anor från 1900 blandas med toppmoderna höghus och Odinsplatsens konkava funkisfasader. I kvarteren ligger butiker, restauranger, frisörer och träningsställen. Vårdmottagningar och apotek finns också i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping finner man innanför vallgraven och vid Nordstan. Göteborgs evenemangsstråk går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagnar passerar alldeles utanför och i området finns goda parkeringsmöjligheter.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Vackra planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Ett stenkast från Stampen ligger anrika Trädgårdsföreningen. Längs Fattighusån utmed Stampens kyrkogård löper ett fint promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet.

Stampen inbjuder till ett centralt och behagligt boende i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta