Välkommen till

Beryllgatan 71

3:a Tynnered

Ljust & trivsamt boende med sociala ytor för umgänge

I trevliga Tynnered på Beryllgatan 71 finner ni denna ljusa och väldisponerade bostad! Här finner ni stort inbjudande vardagsrum, trevligt kök med direkt utgång till balkongen som vetter mot grönskan, två väl tilltagna sovrum samt ett fint helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ljusa toner som skapar en enhetlig bas att inreda efter samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Området runt omkring erbjuder alla bekvämligheter så som goda kommunikationer, livsmedelsbutik, gym och förskola. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus möblerbar hall med plats för fri avhängning samt förvaring i en platsbyggd garderob. Fint golv och väggarna är målade i en beige ton.

Ett par steg in möter ni det generöst tilltagna vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här kan man inreda med flera olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, tv-bänk, byrå alternativt matsalsbord. Vardagsrummet nås från både köket och hallen vilket skapar en social planlösning. Vackert originalgolv skapar fin karaktär.

Trivsamt kök med ljus matplats invid ett generöst fönsterparti samt utgång till bostadens skyddade balkong som vetter mot grönskan. Köksinredning i vitt kombineras med generösa bänkytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Bostaden har två sovrum som båda är generöst utformade med plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet nås från köket, här är väggarna målade i en ljus färg och underbart ljusinsläpp kommer från stort fönster. Det andra sovrummet ligger på motsatt sida av bostaden med ingång från hallen. Detta rum har vitmålade väggar och riktigt goda förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober med överskåp.

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Vid Ganlet och i Fiskebäck finns både flera fina bad och ett naturskönt rekreationsområde.

I kvarteren runt Smycketorget och Opaltorget finns god närservice. Till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Vårdcentral, BVC och apotek finner man vid Opaltorget. Här ligger även Tynnereds kulturcentrum.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta