Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 1

3:a Johanneberg

Ljus gavellägenhet med balkong i högt sydvästläge & vidsträckt utsikt

Högt upp i huset, på våning 13 av 16, finner ni denna moderna gavellägenhet med tidlösa materialval och härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Här bor man insynsskyddat med vidsträckt utsikt över omgivningarna och med en härlig sydvästbalkong som bjuder på många soltimmar. Lägenheten har även en tyst boendemiljö där man kan njuta av lugnet. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus. Centralt läge med gångavstånd till allt!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående klassisk trestavsparkett i ek och målade väggar i ljus färgsättning.

Härliga sällskapsytor som kan möbleras med generös soffgrupp och matplats för stora middagssällskap. Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från flera fönster och utgång till en balkong i sydvästläge som ligger högt upp i huset med fri vidsträckt utsikt. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset.

Köket har stilrena materialval med ljusgrå köksinredning från Marbodal, bänkskiva i granit och stänkskydd i vitt kakel. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, rostfri kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och pyrolys, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys i fullhöjd.

Lägenheten har två sovrum varav det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, arbetshörna och en garderobsvägg med fyra garderober. Det mindre sovrummet kan inredas med enkelsäng och även här finns förvaringsmöjligheter i två garderober. Sovrummen ligger i anslutning till varandra och båda har fönster i insynsskyddat läge med fri utsikt.

Stort och välplanerat badrum med tidlösa materialval. Grått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med rundade vikväggar i grått glas. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsyta ovan. I taket sitter infällda spotlights.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta