Välkommen till

Sandeslättskroken 31

Angered

Stort & familjevänligt radhus med stor altan

Välplanerat och rymligt radhus fördelat på tre plan i. Två sovrum finns i dagsläget med möjlighet till fler, två badrum samt gästtoalett, många sociala ytor samt uteplats på både fram och baksidan med många soltimmar. På övre plan har ett av sovrummen en stor inglasad balkong. Köket är smakfullt renoverat och är en naturlig plats för familjen att samlas på.

På den bilfria innergården finns lekplats och här springer barnen tryggt från hus till hus för att träffa sina vänner. Det ingår även garage i länga som sköts av samfälligheten och fiber är indraget. Välkomna att anmäla ert intresse till detta välplanerade familjeradhus endast 15 - 20 minuter ifrån centrala Göteborg!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:


ENTRÉPLAN:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus och möblerbar hall med fri avhängning för hela familjens ytterkläder. Golvet är praktiskt klätt med ett laminatgolv och väggarna har en vit bröstpanel samt en ljus tapet. Direkt till vänster finner ni även en gäst wc.

Några steg in når ni vardagsrummet som avgränsas av en trappa som knyter an samtliga tre plan. Rummet har fönster från vägg till vägg mot uteplatsen och en lummig grönska vilket bidrar till fint ljusinsläpp och rymd. Här får ni plats med ett stort matsalsbord för familjens samlade middagar eller födelsedagskalaset. Ni har även plats för en soffgrupp för socialt umgänge. Väggarna har en ljus tapet och på golvet ligger ett vackert parkettgolv.

Från vardagsrummet når ni även ett modernt kök som har goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Väggar och köksinredning går i grått, vitt och bryts snyggt av med blåa köksluckor och rostfria vitvaror. Golvet har en snygg mörkgrå färg. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, ugn, mikro samt side-by-side kyl och frys. Fint ljusinsläpp från både fönster i köket och i vardagsrummet.


ÖVRE PLAN:

En trappa upp kommer ni till det övre planet, här finner ni husets två sovrum samt ett badrum. I det ena sovrummet har ni fönster mot innegården och här finns god plats för dubbelsäng med sängbord samt byrå och garderober för klädförvaring. Det andra sovrummet utgör från början två sovrum men här har man tagit ner väggen i mellan och gjort till ett stort vilket enkelt kan ändras till två sovrum igen för den som önskar. I detta sovrum har ni en inglasad balkong som löper längs hela väggen mot uteplatsen. I båda sovrummen är väggarna vitmålade tillsammans med en fondvägg i en varm beige färg och golvet är klätt med ett ljus respektive mörkt laminatgolv. Utöver förvaringen i sovrummen har ni en hel vägg med garderober på övre plan.

Badrummet är har ett ljusgult kakel samt ett blått golv. Utrustningen består av badkar, wc, kommod med skåp och med spegel ovanför.


NEDRE PLAN:

En trappa ner från entréplan når ni suterrängvåningen. Här har ni ett stort allrum där ni får plats med en större soffgrupp med tv och tillhörande soffbord. Här kan ni koppla av, läsa en bok eller sätta på en spännande dokumentär. Detta blir familjens naturliga samlingsplats. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare inklusive en dusch samt bastu. Innanför detta rum har ni även ett stort förråd för ännu mer förvaring.

Från allrummet har ni även utgången till en stor och solig träaltan. Här kan ni njuta av de sista soltimmarna, låta barnen leka fritt samt bjuda in till stor grillfest med vänner och familj. Ni får både plats med loungemöbler och stor matgrupp för sommarens alla aktiviteter.

Välkomna på visning!

Ekonomi
Fastighet
Området

Angered

Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta