Välkommen till

Adler salvius gata 7

Adler salvius gata 7
3:a Prippska tomten

Fantastisk etagelägenhet med stor takterrass i söderläge. Bredband ingår

Högst upp i huset ligger denna ljusa etagelägenhet med fönster i två väderstreck och fantastiskt terrass i söderläge. Mycket funktionell planlösning och genomgående moderna materialval. Härliga sociala ytor i öppen planlösning samt exklusivt renoverat kök och badrum. Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Övre plan präglas av generösa fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Omtyckt förening med bra sammanhållning och flera bekvämligheter som bland annat relaxavdelning med bastu och solbalkong, två övernattningslägenheter och en fullt utrustad festlokal.

Detta är bostaden för er som vill bo lugnt och behagligt men ändå nära stan. Här betraktar ni centrumkärnan och evenemangsstråket från behagligt avstånd men når Avenyn på bara några minuter. Närliggande Friggagatan erbjuder bland annat en stor Coop, två välutrustade gym samt ett flertal caféer och restauranger. Odinsplatsen har nyligen byggts om och är nu en grönskande oas med damm. Kommunikationerna är dessutom goda med närliggande hållplatsen Åkareplatsen och kommunikationsknutpunkten Drottningtorget och Centralstationen där både spårvagnar och bussar avgår. Här bor ni även med närhet till NK, Arkaden och Nordstan samt lekparker gröna ytor i trädgårdsföreningen.

Läs hela beskrivningen
Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 94 kvm disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning. goda förvaringsmöjligheter i tre garderober med dörrar i spegelglas. Svart klinkergolv som övergår i enstavsparkett och gråa målade väggar. Rakt fram från hallen är trappan upp till etagevåningen.

Ljusa sällskapsytor med kök och matplats i öppen planlösning, generösa fönsterpartier samt utgång till en stor terrass i söderläge. Modernt kök med köksinredning i högblankt vitt, bänkskivor i svart sten och stänkskydd i härdat glas. Stor köksö med stenskiva och två inbyggnadsugnar. Köket är i övrigt utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, integrerad diskmaskin, vinkyl samt kyl med frys. I taket sitter infällda spotlights.

Generöst utformat sovrum med fint ljusinsläpp från flera fönster. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Enstavsparkett och kakifärgade väggar.

Exklusivt renoverat badrum med svart metallicskimmrande klinker, kakel och mosaik. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, stor handfatskommod med skålformat handfat, stor spegel, handdukstork, duschhörna med glasväggar samt både handdusch och taksil. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights och ett fönster bidrar med dagsljus.


ÖVRE PLAN

Övre plan är i dagsläget inrett som vardagsrum och präglas av generösa fönsterpartier. Här finns även en plats för arbetshörna, en stor klädkammare samt en egen entré. Ekparkett och gråa väggar. Trappan har glasade räcken vilket ger ett luftigt intryck.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Prippska tomten
Prippska tomten är en miljö som andas både historia, nutid och framtid. Vid kanalen i den vackra gula tegelbyggnaden från 1800-talet, låg en gång Pripps Bryggerier. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som fanns här i området.

Husen i området började uppföras i slutet av 1980-talet. Liksom bryggeribyggnaden går de i gula toner. Flera av gatorna är uppkallade efter personer som verkade i området.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Mataffärer, apotek, vårdmottagningar och träningsställen finns alldeles i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping ligger ett stenkast bort. Evenemangsstråket går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagn passerar alldeles utanför och det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Prunkande planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Alldeles intill ligger anrika Trädgårdsföreningen.

Prippska tomten inbjuder till ett centralt och bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta