Välkommen till
Lundin Örgryte

Här kan du läsa om området och hitta aktuella bostäder till salu. Här finns också kontaktuppgifter till våra mäklare, som gärna hjälper dig om du har några frågor.

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls

Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat bibliotek, hälsotek och café.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet gör att grönskan finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Våra mäklare verksamma inom området Örgryte

Anne Jonson

Fastighetsmäklare
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se

Benjamin Vidovic

Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Johanna Håkansson

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se

Niklas Kocev

Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Peter Johansen

Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Simon Stark

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Sankt Sigfridsgatan, Örgryte
Sankt Sigfridsgatan, Örgryte
Fiori Blommor, Sankt Sigfridsplan
Stora Torp, Örgryte
Stora Torp
Härlanda Tjärn
Delsjö Golfklubb
Delsjön
Delsjön
Örgryte
Örgryte
Örgryte
Överås
Böskolan