Såld

Lösvirkeshus med hög kvalité & ett underbart inglasat uterum

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Humlevägen 10

Lödöse Ekeberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 92 kvm
Biarea:
ca 30 kvm
Byggår:
2015
Tomtarea:
ca 578 kvm
Adress:
Humlevägen 10,
46372 Lödöse

Beskrivning

Välkomna till Ekeberg som ligger högt och vackert med utsikt över omgivande marker och Göta Älv. På Humlevägen 10 ligger detta lösvirkeshus som stod färdigställt sommaren 2015. Enplansvillan har en bra planlösning med genomgående vattenburen golvvärme samt hög kvalité på material och utförande. Generösa sällskapsytor i öppet samband och stort inglasat uterum med ryggåstak. Två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med dusch samt en separat tvättstuga med groventré. I anslutning till huset finns en carport med varmförråd.

Strax söder om Lödöse centrum bor ni nära naturen och med bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Bekväma och snabba förbindelser möjliggör kort restid från och till omgivande städer. Lödöse ligger vid E45 med goda kommunikationsmöjligheter med bland annat Trollhättan, Göteborg, Uddevalla och Stenungsund. Pendlingsavståndet till Göteborg är cirka 25 minuter med bil. Med tåg från pendlingsstation Lödöse Södra till Göteborg C tar det cirka 25 minuter. Mitt i Lödöse centrum ligger Tingbergsskolan med årskurs F-9, som enkelt nås till fots eller med cykel utan att korsa stora vägar. Inom några mils radie finns ett flertal väletablerade köpcentrum och i anslutning till stationen i Lödöse planeras nyetablering av butiker och andra verksamheter.

Huset disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor möblerbar hall med grått klinkergolv. I övrigt har huset har genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme och väggarna är målade i vitt. Här finns plats för hatthylla, garderober samt en klädkammare.

Ljust och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i form av dubbeldörrar ut till det inglasade uterummet med ryggåstak. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp och tv-möbel.

Stort och genomtänkt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Marbodalkök med vit köksinredning, mörkgråa arbetsytor och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, upphöjd diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Gott om utrymme för en större matplats. Härligt ljusinsläpp samt utgång till trädgården.

I anslutning till köket ligger den praktiska tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsyta och tvättställ. Grått klinkergolv och vitmålade väggar. I tvättstugan finns även en groventré.

Huset har två sovrum som kan inredas med dubbelsäng respektive enkelsäng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Från det största sovrummet är det utgång till trädgården.

Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel med ett fondparti i mosaik. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, väggskåp, badkar samt blandare från Tapwell.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 1 888 000 kr varav byggnadsvärde 1 531 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 21 500 kr/år fördelat enligt följande:
Uppvärmning 5 000 kr/år, försäkring 3 500 kr/år, vatten/avlopp 6 000 kr/år, renhållning 2 000 kr/år, och hushållsel 5 000 kr/år.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Planbestämmelser: Detaljplan.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Tingberg 4:203.

Byggnadstyp: Friliggande villa. 1 plan.

Besiktigad: Nej.

Byggår: 2015.

Storlek: Boarea ca 92 m², biarea ca 30 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 3 rum, varav 2 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plåtisol. Fönster: 3-glasfönster.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Värmeåtervinning av frånluft.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 750. Vattenburen golvvärme.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda primärenergital 68 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2020-06-02.

Tomt: Tomtarea 578 m².

Planritning