Såld

Välrenoverat sekelskifte i toppskick

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Andra Långgatan 18 A

4:a Linnéstaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 627 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 109 kvm
Våning:
2/4, ej hiss
Byggår:
1884
Adress:
Andra Långgatan 18 A,
413 28 Göteborg

Beskrivning

Fint planerad lägenhet, kök och vardagsrum i fil med stora sociala ytor. Tre sovrum och balkong mot den ljuvliga innergården. Vacker byggnad från 1884 med trivsamt läge i Linné.

Hall:
Stor och rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring. Entréhallen har klinker med värmeslingor på golvet, den andra delen av hallen har enhetligt golv med kök och vardagsrum. Badrum i anslutning till hallen.

Vardagsrum och kök:
Två stora rum i fil som vetter mot gatan, två fönster i varje rum. Helt nybyggt kök från Ballingslöv med mörkbetsade skåp och luckor, gråtonad bänkskiva och hyllor i ask. Integrerade maskiner med diskmaskin, kyl och frys, två ugnar med ånga/varmluftsugn i den ena och ugn/micro i den andra ugnen. Köksö med häll och inbyggd fläkt från Bora. Inbyggt ljudsystem från Harman Kardon. Plats för stort matbord intill de två fönstren. Pardörrar avgränsar mellan kök och vardagsrummet. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och läshörna för den som vill. Enhetligt trägolv i kök och vardagsrum.

Sovrum:
Sovrummen vetter mot den lugna och grönskande innergården. Ett större rum med två fönster, plats för dubbelsäng och två stora garderobspartier med rulldörrar. Ytterligare två rum varav det ena med garderobsparti och utgång till den mysiga balkongen mot gården. Träparkett i alla rummen.

Badrum:
Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Svängbara duschdörrar i glas. Kakel på väggar, klinker med värmeslingor på golvet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 627 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Andel i föreningen är 8,04%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 4/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, ej hiss. Våningsplan 2 av 4.

Byggår: 1884.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 109 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Via fiber. Internet: Via fiber.

Uteplats: Stor balkong mot gården.

Bilplats: Boendeparkering i området.

Energideklaration: Energiprestanda 218 kWh/m² år.

Övriga byggnader: Det finns förråd tillhörande lägenheten. Tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförvaring och föreningslokal finns på gården.

Information Förening

Förening: Brf Andra Långgatan 18.

Föreningens ekonomi: Mycket god ekonomi med låg belåning.

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning