Såld

Välrenoverat sekelskifte i toppskick

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Andra Långgatan 18 A

4:a Linnéstaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 627 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
109 kvm
Våning:
2/4, ej hiss
Byggår:
1884
Adress:
Andra Långgatan 18 A,
413 28 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Fint planerad lägenhet, kök och vardagsrum i fil med stora sociala ytor. Tre sovrum och balkong mot den ljuvliga innergården. Vacker byggnad från 1884 med trivsamt läge i Linné.

Hall:
Stor och rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring. Entréhallen har klinker med värmeslingor på golvet, den andra delen av hallen har enhetligt golv med kök och vardagsrum. Badrum i anslutning till hallen.

Vardagsrum och kök:
Två stora rum i fil som vetter mot gatan, två fönster i varje rum. Helt nybyggt kök från Ballingslöv med mörkbetsade skåp och luckor, gråtonad bänkskiva och hyllor i ask. Integrerade maskiner med diskmaskin, kyl och frys, två ugnar med ånga/varmluftsugn i den ena och ugn/micro i den andra ugnen. Köksö med häll och inbyggd fläkt från Bora. Inbyggt ljudsystem från Harman Kardon. Plats för stort matbord intill de två fönstren. Pardörrar avgränsar mellan kök och vardagsrummet. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och läshörna för den som vill. Enhetligt trägolv i kök och vardagsrum.

Sovrum:
Sovrummen vetter mot den lugna och grönskande innergården. Ett större rum med två fönster, plats för dubbelsäng och två stora garderobspartier med rulldörrar. Ytterligare två rum varav det ena med garderobsparti och utgång till den mysiga balkongen mot gården. Träparkett i alla rummen.

Badrum:
Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Svängbara duschdörrar i glas. Kakel på väggar, klinker med värmeslingor på golvet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 627 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 8,04%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Information Bostad

Adress: Andra Långgatan 18 A, 413 28 Göteborg. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1884

Lägenhetsnummer: 4/1101

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4. Ej hiss. Våningsplan 2 av 4.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea 109 kvm.

Balkong/Uteplats: Stor balkong mot gården.

Tillträdesdag: 2017-12-15 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Andra Långgatan 18. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 15 lägenheter och 4 lokaler.

Föreningens ekonomi: Mycket god ekonomi med låg belåning.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Bostadsrätterna.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV och bredband: TV: Via fiber. Bredband: Via fiber.

Parkering: Boendeparkering i området.

Övriga byggnader: Det finns förråd tillhörande lägenheten. Tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförvaring och föreningslokal finns på gården.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning