Såld

76 nyproducerade bostadsrätter

Staffan Lindberg
ansvarig mäklare
Nyproduktion, Fastighetsmäklare
0709-16 22 67 staffan.lindberg@lundin.se

Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Såld

BRF Solgränd - Nya Hovås

Nya Hovås

Kortfakta

Status:
Slutsålt
Antal bostäder:
76
Rum:
1 - 5
Boarea:
38 - 126 kvm
Inflyttning:
Planerad inflyttning start sommar 2017
Försäljningsstart:
2015-08-30
Entreprenör:
Skanska Nya Hem
Adress:
BRF Solgränd - Nya Hovås

Lundin Värdering

Boka nu
Spektrumhuset, en stor kunskapsgalleria  som inhyser bla butiker, restaurang, skola mm
Spektrumhuset, en stor kunskapsgalleria som inhyser bla butiker, restaurang, skola mm
Primohuset med Small Shops och Showrooms
Primohuset med Small Shops och Showrooms
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
Här byggs en ny och spännande stadsdel  - en småskalig blandstad i världsklass
Här byggs en ny och spännande stadsdel - en småskalig blandstad i världsklass
Stora Amundön
Stora Amundön
Amundöns Marina
Amundöns Marina
Billdalspark
Billdalspark
T-bryggan
T-bryggan
Hovås golfbana
Hovås golfbana
Säröbanan
Säröbanan
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus

Beskrivning

Välkommen till Nya Hovås - ett spännande område med stora visioner. Skanska Nya Hem planerar ett kvarter med 76 välplanerade bostadsrätter med säljstart den 30 augusti 2015 och planerad inflyttning under hösten 2017. Läs mer på skanska.se/nyahovas för mer information och fler planlösningar.

OMRÅDET

"En småsaklig blandstad i världsklass med plats för personlighet"

Nya Hovås är en mysig blandstad med närhet till hav, natur, butiker, caféer samt kommunikationer utanför dörren. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar finns här något för dig - en plats för både urban citykänsla och gröna inslag. Den bakomliggande tanken har varit att jobba tillsammans för att se helheten i ett större perspektiv. Visionen är att skapa en småskalig blandstad i världsklass och här ska det erbjudas det människor behöver i form av daglig service och unika butiker. Det lite oväntade blandas med det nya konceptet för ett personligt utbud. Butikskonceptet Small Shops ska ge en känsla av "Linnégatan på landet" - ett småskaligt utbud med en personlig avsändare.

Kombinera det bästa av två världar genom att mixa småstadens gemyt och personlighet med storstadens kreativa nytänkande. Här skapas en unik miljö för handel, arbetsliv och boende. När området är färdigställt beräknas det finnas ca 1300 bostäder, 20-30 butiker samt 600 nya arbetsplatser.

I området finner vi Spektrumhuset som håller på att utvecklas till en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finns Small Shops och en restaurang med bowlinghall i källaren. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen färdigställs nu en grundskola för årskurs 4-9 där skolgården ligger på taket.

Även populära Origohuset ligger i området och bjuder bland annat på en välsorterad mataffär, ett bageri och café, en blomsterbutik, ett gym samt vårdcentral.

Området är strategiskt placerat vid avfarten Brottkärrsmotet med endast 10 minuters bilfärd till centrala Göteborg och ca 20 minuter med buss. Ljuvliga klippbad, en golfbana och härliga naturområden finns i närområdet och gör Hovås till en aktiv stadsdel.

Källa: nyahovas.se

BOSTÄDERNA

Kvarteret består av tre olika hus, med varsin särprägel, som i samverkan med material och kulörer skapar en genomtänkt helhet. Gedigna materialval varvas med moderna uttryck och former. Skiffer, tegel och puts ger en mjuk färgskala som bryts upp i varma gula accenter på balkongerna. Tillsammans kopplar det väl an till den varierade stadsmiljön runt omkring. Entréerna i sobra naturmaterial får ett ombonat uttryckoch välkomnar dig hem, varje dag!

Det finns en stor variation av lägenheter, varav många unika, för att alla ska hitta sin egen storlek och planlösning. Blandade storlekar och planlösningar om 1-5 rok fördelat på 76 lägenheter, alla med generösa balkonger, uteplatser eller terrasser - i vissa fall även dubbla balkonger!


Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Information Ekonomi

Tidigaste tillträdesdag: Planerad inflyttning start sommar 2017.

Information Bostad

Kommunikationer: Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås. På Västtrafiks hemsida får du detaljerna om just din rutt.

Service: Nya Hovås erbjuder personligt och varierat shoppingutbud. Här finns allt från förstklassigt mode till färska råvaror i toppklass. För fullständig lista över butiksutbudet besök origohuset.se.