Såld

Älvsbyhus bygger tre nyproducerade parhus

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Såld

Kvarnbacken 24

Hästevik

Kortfakta

Status:
Slutsålt
Antal bostäder:
6
Rum:
5 - 7
Boarea:
138 - 168 kvm
Adress:
Kvarnbacken 24,
423 41 Torslanda

Beskrivning

I havsnära Hästevik uppförs tre parhus från Älvsbyhus i två storlekar. Husen byggs i ett och ett halvt plan med förhöjt väggliv samt takkupa och är en förlängning av modellerna Bjarke och Höner med vitmålade träfasader och gråa betongpannor. När husen levereras är de utvändigt grundmålade men målning finns som tillval. I första etappen uppförs Bjarke vilka ger en boyta vid inredd vind om 136 kvm. I andra etappen ges en boyta vid inredd vind om 168 kvm. Husen har i sitt grundutförande inredningsbar vind, önskar ni den inredd omgående går detta att ombesörja alternativt inreder ni när behovet uppstår. Husen är redan i sitt standardutförande utrustade med hög standard men möjlighet finns för egna tillval för att skapa ett personligt boende.

Torslanda är ett populärt område som expanderat starkt de senaste decennierna. I charmiga Hästevik kan man njuta av ett havsnära boende och vackra, bohuslänska omgivningar. Här blandas nya villor, äldre bebyggelse och hästhagar. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Möjlighet till salta bad från fina badvikar eller klippor. Några minuters bilväg bort ligger Lilla Varholmen och färjorna som tar er ut i norra skärgården. Trevligt område med närhet till Amhult centrums stora utbud av affärer och service, bra utbud av förskolor och grundskolor samt goda kommunikationer med buss. Dessutom med bekvämt avstånd till city, ca 25 minuter med bil.