Såld

Underbart radhus i attraktiva hjärtat av Örgryte

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stora Gårda 45

Örgryte / Skår

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
117 kvm
Biarea:
48 kvm
Byggår:
1974
Tomtarea:
123 kvm
Adress:
Stora Gårda 45,
412 70 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu erbjuds ett fantastisk trevligt boende i attraktiva Stora Gårda i Örgryte!
Bo på ett av de absolut bästa lägena i Örgryte i en bekväm, unik och charmig engelskinspirerad miljö. Närhet till både stadens puls och naturen i Delsjön. Mycket fint radhus som omsorgsfullt renoverats med en härlig känsla! Här erbjuds fyra till fem härliga ljusa sovrum, ett smakfullt kök från Lidhult, vardagsrum med utgång till den fantastiska altanen där man kan njuta av solen till sen eftermiddag samt ett källarplan som erbjuder ett allrum, badrum och tvättstuga.
Tillhörande parkeringsplats i garaget utanför entrén i källarplanet.

Välkommen till Stora Gårda 45!

Här disponerar du följande:

Entréplan:
Entré med klinkergolv och golvvärme. Platsbygg del för av hängning av ytterkläder.
Härligt vardagsrum med två helglasade utgångar mot den fina och väl tilltagna altanen. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matbord.
Ett vackert kvalitetskök från Lidhult med öppen planlösning mot vardagsrummet. Mycket smakfullt och fint inramat med bänkskiva i klassisk kalksten. Vitvaror som gasspis från Ilve, diskmaskin samt kyl & frys från Miele. Snyggt brädgolv i klassisk ek ramar in hela våningsplanet.
Till vänster om entrén finner du en gästtoalett.

Övervåning:
Vi tar trappan upp en våning och möts av ett allrum med plats för ett skrivbord eller annan möblering. På detta plan disponerar du också tre sovrum samt ett mycket smakfullt inrett badrum med både dusch och badkar. Kalkstensgolv från Fired Earth. Ljusinsläpp från de karaktäristiska ovala fönstren.

Vind:
Underbart master bedroom eller allrum med härligt ljusinsläpp från takfönster.

Källarvåning:
Här erbjuds ett mysigt allrum alternativt ett gästrum med platsbyggd garderobsvägg, en tvättstuga samt ett väl tilltaget badrum. Det finns även platsbyggd praktisk förvaring under trappan samt direktutgång till garaget från källarplan.


Välkommen till Stora Gårda 45!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 3 966 000 kr varav byggnadsvärde 1 251 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 20 500 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:4 000 kr/årUppvärmning:15 000 kr/årRenhållning:1 500 kr/år
Samfälldighetsavgiften ligger på 6585kr år kvartal och tillkommer. Den inkluderar skötsel av hela området, garaget, en parkeringsplats, samt VA kostnad.
Driftskostnaderna varierar beroende på antal i hushållet och förbrukning och kostnaden varierar därmed också.
Se energideklaration för KWH förbrukning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Stora Gårda 45, 412 70 Göteborg. Göteborgs kommun.

Fastighetsbeteckning: Bö 82:16

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1974

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:Betong/TräFasad:TegelTakbeklädnad:TegelUtv plåtarbeten:KopparUppvärmning:Direktverkande el samt luftvärmepumpVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 117 kvm.Biarea 48 kvm. 5 rum varav 4-5 sovrum. Boa enl uppgifter från säljaren.

Tomt: Tomtarea 123 kvm. Tomtarea 123 m² (friköpt). Väl tilltagen altan om ca 35kvm med god plats för utemöbler. Här kan man njuta av solen fram till 17-18 tiden på eftermiddagen! Det finns även en markis och behaglig infravärme för grillkvällarna ut mot hösten.

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde. Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Tillträde.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Bö GA:20.

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-01).

Tillträdesdag: 2016-03-01 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat bibliotek, hälsotek och café.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet gör att grönskan finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning