Såld

Spatiös uteplats och påkostade materialval

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vänortsgatan 28

3:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 018 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 81 kvm
Våning:
BV
Byggår:
2012
Adress:
Vänortsgatan 28,
431 60 Mölndal
Kök
Kök
Genomgående vita luckor
Genomgående vita luckor
Bra arbetsyta
Bra arbetsyta
Bänkskiva i gråa toner
Bänkskiva i gråa toner
Plats för stort matbord
Plats för stort matbord

Beskrivning

En fantastisk lägenhet i toppskick, med påkostade materialval och en helt underbar uteplats och inglasad altan i soligt läge! Lägenhetens 81 kvm fördelar sig på ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt två bra sovrum.

Här bor man med ett perfekt läge till härliga naturområden runt hörnet, promenadavstånd till växande Mölndals Innerstad, skola, dagis samt bra kommunikationer några få meter bort som tar en till Göteborg på cirka 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Hall
Rymlig hall med skjutdörrsgarderober som har rejäla förvaringsmöjligheter. Genomgående ljust parkettgolv i hela lägenheten som valdes till när lägenheten byggdes, samt ljusmålade väggar. Från hallen nås den öppna planlösningen till vardagsrum och kök samt det stilfulla badrummet.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum i mycket hög standard med kakel och klinker i mörka och ljusa nyanser. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, skåp, dusch, wc, kommod med förvaring, handdukstork och spotlights i tak.

Kök
Ett riktigt välplanerat kök med plats för stort matbord, rejäl bänkskiva i gråa toner samt rostfri ugn och micro. Genomgående vita köksluckor som är skurna i kanterna och som stilfullt passar in med det ljusa kaklet och bänkskivan. Bra förvaring i form av skåp och lådor. Köket är också utrustat med integrerad diskmaskin, energisnål kyl och frys, induktionshäll och spotlights.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Plats för stor soffgrupp och tv-bänk. Från vardagsrummet nås även en härlig och stor inglasad altan och uteplats i soligt söderläge. Tack vare att altanen är inglasad kan uteplatsen och altanen användas vid olika tillfällen.

Sovrum 1
Från vardagsrummet nås ett större sovrum som även har en stor klädkammare att tillgå med goda förvaringsmöjligheter. Här finns i dagsläget väldigt bra förvaring för både kläder och accessoarer. Sovrummet är rymligt och ljust och plats för dubbelsäng samt sängbord.

Sovrum 2
Ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller kontor. Detta rum nås från vardagsrummet och har plats för säng/skrivbord och extra förvaring. Ljusa väggar och fönster åt väster. Väggen mellan detta sovrum och vardagsrum är tilläggsisolerat.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 018 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Inkluderar vattenavmätning för varmvatten och kallvatten på cirka 300kr/månad.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,415%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 350 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 281003/1003.

Våningsplan: Bottenvåning.

Byggår: 2012.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 81 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uteplats: Uteplats 1: Altan, inglasad, läge sydväst.
Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Bilplats: Garageplats. Går att hyra för 832 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd och källarförråd.

Information Förening

Förening: Brf Österport V. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Österport registrerades 2011 och föreningen består av 82 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Skanska bebyggde fastigheten som stod klar för inflyttning 2013 (äger marken).

För mer info, besök gärna föreningens Hemsida: http://brfosterport.se/.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, barnvagnsrum, miljöhus och samlingslokal som även används som övernattningslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi: Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat med styrelsen 19-02-26.

Parkering: Det finns 53 p-platser i garaget och 26 p-platser ovan jord. Parkering utomhus administreras av styrelsen. En garageplats kostar för närvarande 820 kr/mån och en p-plats utomhus 320 kr/mån. Föreningen administrerar p-platserna utomhus. Man anmäler sig till kön genom att maila till osterport.v@gmail.com. Q-Park administrerar p-platserna i garaget. De nås på 0771-96 90 00.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV via Sappa och internet via Svenska Stadsnät: www.svenskastadsnat.se/molndal.

Mölndal Bosgården

I Bosgården bor man centralt med promenadavstånd till Mölndals Galleria och innerstad med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också trevliga promenadstråk och härliga naturområden, däribland Safjällets naturreservat som ligger ett stenkast bort.

Planritning