Såld

Nybyggd villa 2011 i exklusivt utförande

Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Uttervägen 15

Onsala

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
149 kvm
Biarea:
11 kvm
Byggår:
2011
Tomtarea:
753 kvm
Adress:
Uttervägen 15,
439 37 Onsala
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Nu erbjuds en fantastiskt fin och välplanerad villa från Onsalavillan uppförd 2011 med optimal planlösning, vattenburen golvvärme, braskammin, alla önskvärda faciliteter och hela 4,6 meter i takhöjd!
Husets främsta kännetecken är de stora härliga fönsterpartierna som gör att hemmet badar i ljus. Vardagsrummet i öppen planlösning mot matplats och kök samt med utgång till den inbjudande trädgården blir husets naturliga hjärta och mötesplats. Master bedroom har badrum en suite med både dusch och badkar, samt stor klädkammare och egen utgång till trädgården. I andra delen av huset ligger inte mindre än tre rymliga sovrum, badrum samt ett extra allrum, optimalt planerat för den lite större familjen eller för er som önskar gästrum och hemmakontor.
Tidlösa exklusiva materialval, enhetlig ekparkett, vita väggar, helkaklade badrum med inredning från Vedum och fullutrustat modernt kök med vita skåp och maskiner av hög klass, även köket från erkända Vedum.
Ett genomgående högklassigt hus att flytta rätt in i utan att behöva ändra något, då allt upplevs helt nytt, ett stenkast från förskola och skola, natur, kommunikationer, motionsslingor och med havet på endast ett par minuters promenad bort. Bättre kan det inte bli!

Redan i entrén möts man av det härliga ljusinsläpp som är så karakteristiskt för den här inbjudande villan. Gott om plats för ytterkläder och skor i praktisk garderob bakom skjutdörrar. Mörkgrå klinker innanför dörren matchas med tapet i samma kulör. Hallen leder vidare till de stora sällskapsytorna, vardagsrum och matplats med imponerande 4,6 meter till taknock. Ekparkett och vita väggar samt fondvägg med ljus tapet gör det lätt att inreda här. Helkaklat fräscht badrum med dusch, möbel från Vedum, spotlights, snygg färgsättning med vita väggar och grafitgrå klinker.
Vardagsrummet är stort och erbjuder många möbleringsalternativ, utrymme för soffgrupp och annan möbel, utgång till den fina trädgården. En riktig mysfaktorshöjare är braskaminen i mitten av rummet, ovanligt smakfull i minimalistiskt svart utförande.
Köket från exklusiva Vedum är fullutrustat med vitvaror från Husqvarna, induktionshäll, inbyggd mikro och pyrolysugn. Rostfri snygg fläkt från Fjäråskåpan. Öppen och social planlösning mot matplatsen. Invid köket ligger groventrén och tvättstugan, praktisk och optimalt planerad med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter.
Master bedroom är luftigt och ligger lagom avskilt från övriga sovrum i huset, härligt lyxigt med badrum en suite, stor klädkammare och utgång till trädgården. Samma fina ekparkett här och ljusa väggar. Badrummet här är även det helkaklat i samma sobra toner, vitt och grått med designbadkar, möbel från Vedum, spotlights och dusch.
De båda barnrummen är lättmöblerade och har praktiska gedigna platsbyggda garderober som sväljer mycket, Ekparkett även här och ljusa väggar som matchas med grå målad fondvägg. Intill barnens rum ligger ett praktiskt gästrum/arbetsrum som även det har samma fina ekparkett och vita väggar.
I denna del av huset finns även ett till allrum, perfekt som Tv-rum och om man vill ha en lite mer avskild del för barn eller ungdomar i hemmet som ändå är nära övriga sällskapsytor.
Ett hem där kvalitet går som en röd tråd genom alla rum, där stort engagemang lagts vid att optimera samtliga ytor. Känslan i denna villa är att den skulle vara större än angivna kvadratmetrar tack vare den goda dispositionen och det rikliga ljusinsläppet. Ett verkligt tidlöst hem med ett formspråk som består.
Varmt välkomna!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 3 261 000 kr varav byggnadsvärde 2 241 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 25 411 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:12 446 kr/årVatten/avlopp:6 965 kr/årSotning: 200 kr/årVägavg/snö: 300 kr/årFörsäkring:5 500 kr/år
Driftskostnaden är en ca-uppgift baserad på fyra personer i hushållet.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 4 262 kr/år

Information Fastighet

Adress: Uttervägen 15, 439 37 Onsala. Kungsbackas kommun.

Fastighetsbeteckning: Köpstaden 6:109

Byggnadstyp: Friliggande villa, Byggår: 2011

Byggnadssätt: Grund:Betongplatta 40 cmStomme:TräBjälklag:TräTakbeklädnad:Betongtakpannor, BenderUtv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:3-glasfönsterUppvärmning:FjärrvärmeVentilation:Mekanisk med värmeåtervinningVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Parabol. Bredband: Mobilt bredband 4G, 3.

Storlek: Boarea 149 kvm.Biarea 11 kvm. 6 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 753 kvm. Tomtarea 753 m² (friköpt). Tomten: Hörntomt med välvårdad gräsmatta, trädgård med fruktträd, planteringar och häckar.

Övriga byggnader: 11 kvm isolerat och uppvärmt förråd.

Bilplats: Carport samt plats för flera bilar på uppfarten.

Gemensamhetsanläggningar: Kungsbacka Bäcken GA:4, Kungsbacka Köpstaden GA:3, Kungsbacka Köpstaden GA:30.

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-03-01).

Övrigt: Huset är slutbesiktigat efter färdigställande och 2-årsbesiktigat utan anmärkning samt är försäkrat mot byggfel fram till 2020.
Hyrd fjärrvärmeanläggning Eksta.

Tillträdesdag: 2017-02-27 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.