Såld

Nyproducerad gavellägenhet med västerbalkong

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kvarnbyvallen 5

2:a Kvarnbyvallen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 671 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 64 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2016-2017
Adress:
Kvarnbyvallen 5,
431 34 Mölndal

Beskrivning

Nu erbjuds en nyproducerad bostad i JM:s byggnation Tribunen. De tre punkthusen med totalt 39 lägenheter är belägna högst upp i området och just denna bostad ligger på våning 4 av 5 med en härlig utsikt över nejden. Det fina gavelläget ger ett fantastiskt ljusinsläpp från fönstren i tre väderstreck och med balkongen i väster kan du njuta av solen på eftermiddagen och kvällen. Toppmodern standard och välplanerade ytor gör denna bostad till något utöver det vanliga i Mölndals kanske häftigaste kvarter där nybyggnation smälter samman med den historiska miljön i Kvarnbyn. I Tribunen bor du med direkt närhet till både centrum och naturen och det är enkelt för dig som pendlar. Områdets hiss tar dig bekvämt och snabbt ner till Störtfjällsgatan och Mölndals bro. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning: Denna gavellägenhet får sin prägel av det fantastiska ljuset som flödar igenom den öppna planlösningen. Kök och vardagsrum erbjuder stora fönsterpartier och utgång till den rymliga balkongen i västerläge. Toppmodernt Marbodalkök och rostfria vitvaror från Siemens med induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Luftigt sovrum med två fönster och en hel vägg skjutdörrsgarderober. Stort helkaklat badrum med klinkergolv samt golvvärme och spotlights.Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 671 kr/mån. I avgiften ingår värme. Tillkommer 220 kr i obligatorisk avgift vilket avser Telia Triple Play. Andel i föreningen är 2,2522%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 550 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 125 kr/mån, vatten/avlopp 125 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.
Driftskostnaden är enbart en uppskattning eftersom lägenheten är nyproducerad och ingen bott i den. Bostadshuset är ett så kallat lågenergihus.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 51301.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5, hiss finns. Våningsplan 4 av 5.

Byggår: 2016-2017.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 64 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft me.

TV- och internetanslutning: Internet: Bredband med telefoni och TV via Telia. En digitalbox för TV ingår.

Uteplats: Balkong, läge väster.

Bilplats: 35 parkeringsplatser varav 5 med eluttag.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda 63 kWh/m² år.

Övriga byggnader: Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd.

Övrigt: Det nya och populära bostadsområdet Kvarnbyvallen är en del av den historiska Kvarnbyn där man för flera hundra år sedan började mala mjöl. Kvarnbyn utvecklades med tiden till ett industrisamhälle och många av de karaktärstypiska byggnaderna lever kvar än idag. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta. Från bergskammen kommer en hiss att ta er ner till Störtfjällsgatan och därifrån tar man sig snabbt vidare till knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum. Därifrån når man Göteborg C på 10 minuter. Till Stensjöns badplats eller den vackra parken runt Gunnebo slott är det ca 10 min.

Information Förening

Förening: Brf Tribunen.
I föreningen finns 39 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Tribunen äger del av fastigheten Trädgården 1:130. Här har JM genom entreprenad, uppfört 3 bostadshus med totalt 39 bostäder vilka samtliga upplåtits med bostadsrätt. Agenta handhar den ekonomiska förvaltningen.

Föreningens ekonomi: För information om föreningens ekonomi hänvisas till den ekonomiska planen. Inga beslutade avgiftshöjningar finns men en budgeterad höjning enligt ekonomisk plan på 2 % per år från och med år 2.

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till anrika Kvarnbyn, ett område som expanderat med omsorgsfullt utformade bostäder, de flesta högt belägna med utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta, däribland med promenadavstånd till Mölndals Centrum samt till Mölndals Bro och dess goda kommunikationer. Stensjöns badplats och naturområden finns också nära till hands, liksom den vackra parken och ägorna runt Gunneboslott.

Planritning

Lägenhetens disposition
Lägenhetens disposition