Såld

Härliga sällskapsytor i öppen planslösning samt balkong i sydvästläge

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Sixten Camps gata 14

4:a Nya Gårda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 805 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 100 kvm
Våning:
4/7, hiss
Byggår:
2009
Adress:
Sixten Camps gata 14,
416 48 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till en välplanerad fyra med genomgående stilrena materialval och stor balkong. Den öppna planlösningen i kombination med generösa fönsterpartier skapar ljus och rymd samt härliga sällskapsytor. Köket har fina materialval där vit köksinredning kombineras med granit och marmor samt kvalitativa vitvaror. Lägenheten har tre sovrum varav två vetter mot den lugna innergården. Helkaklat badrum och gästtoalett med bra förvaring och tvättmöjligheter.

Välskött förening med trivsam innergård, garage och övernattningsbostad.

I Nya Gårda bor ni i ett trevligt område som sträcker sig längs vackra Gullbergsån. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och efter en kort promenad är ni inne i centrala Göteborg. Från närliggande Svingeln går flera buss- och spårvagnlinjer. På bekvämt gångavstånd ligger Friggagatan som för några år sen genomgick en uppfräschning och numera har ett välutrustat gym, en stor Coop samt ett flertal caféer och restauranger.

Lägenhetens 100 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden välkomnas man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en inredd klädkammare. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa tapeter.

Vidare in i lägenheten möts man av generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt genomgående ljusflöde från två väderstreck. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och matplats som enkelt rymmer det större sällskapet. Generöst fönsterparti och utgång till lägenhetens rymliga balkong.

Välplanerat kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Stilrena materialval med köksinredning i vitt, bänkskiva i svart granit och stänkskydd i ljusgrå marmor. Arbetsytorna belyses av spotlights. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, och -mikro i ergonomisk arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Bardisk med plats för barstolar. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp och här ryms en matplats för sex personer.

I lägenhetens största sovrum ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med vita dörrar och läderhandtag. Sovrummet är målat i en grå färg som ger en lugn känsla. Fina pardörrar mot vardagsrummet samt ett generöst fönsterparti som bidrar med ljusinsläpp.

Lägenhetens två resterande sovrum ligger med lugnt läge mot innergården. Det ena sovrummet har plats för dubbelsäng medan det andra har plats för säng och arbetshörna. Det mindre av sovrummen har en väggmonterad förvaringshylla och är målat i en mörk blågrå nyans som ger en ombonad känsla.

Tidlöst badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp samt duschhörna med vikdörrar i glas. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp.

Lägenheten har även en gästtoalett med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handfat och spegel.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 805 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,98009%. Andel av årsavgift är 1,97878%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 6143.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 7, hiss finns. Våningsplan 4 av 7.

Byggår: 2009.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 100 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Canal Digital..
Internet: Fastigheten är ansluten till GothNet fiberanslutning med bredband 1000 samt IP-telefoni.

Uteplats: Balkong i sydvästläge.

Bilplats: Under fastigheten finns ett varmgarage med 38 platser. Kostnad ca 1000kr/mån. I dagsläget är det ca 2 års kö. Det finns även alternativa garage i närområdet för samma kostnad, för mer information kontakta föreningens ordförande.

Energideklaration: Energiprestanda 79 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd.

I föreningen finns en övernattningslägenhet och ett styrelserum med intilliggande WC och dusch. I källarplan finns även två cykelförråd samt två barnvagnsförråd. Föreningen har även sex extra förråd för uthyrning.

Information Förening

Förening: BRF Trådbussen.

Allmänt om föreningen: Brf Trådbussen äger fastigheten Gårda 71:5 med adress är Sixten Camps Gata 10, 12 och 14. Fastigheten bebyggdes 2008-2009 med ett flerbostadshus i 7 våningar och ingår i kvarteret Venus som även inkluderar en gemensam gård med underliggande garage. Föreningen består av 59 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen. Föreningen har god ekonomi och hade avgiftssänkningar om 6 % 2010 samt 6 % 2011, därefter har avgiften varit oförändrad. Sen 2012 har föreningen årligen amorterat av på sina lån. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2018-01-04).

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan och föreningen gör årligen avsättningar till denna.
Januari 2018 planeras ommålning av den sista trappuppgången.
Gjorda renoveringar:
2011 utfördes en energideklaration samt OVK.
2012 installerades kylventilation i lokaler och butiker.
2014 utfördes fasadtvätt.
2015 utfördes OVK.
2016 uppgraderades bredbandet till 1000 MB och avloppsstammarna spolades.
2017 ommålning av två av trapphusen.

Counter