Såld

Sjönära med stor altan och trädgård

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Tallkottegatan 2A

2:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 234 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 68 kvm
Våning:
1, hiss
Byggår:
1981
Adress:
Tallkottegatan 2A,
431 36 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna moderna och mycket stilfulla lägenhet, med en rejäl altan och trädgård i perfekt och underbart solläge! Här bor man med promenadavstånd till Stensjön och dess härliga natur och badplats! Bra kommunikationsmöjligheter och nära till Rådasjön och Gunneboslott med mysiga promenadstråk, butiker, café och restaurang. Lägenheten har ett stort och fint vardagsrum med utgång till altan och trädgård, modernt kök med riktigt bra förvaring, stort sovrum med avdelat rum för t.ex. walk in closet, allrum eller kontor. Samt helkaklat badrum i stilrena nyanser med tvättmaskin och torktumlare!

Varmt välkommen till en lägenhet och ett område att trivas i!

Hall
Rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob som ger gott om plats för alla ytterkläder och skor. Ytterligare plats för exempelvis en byrå finns till höger. Golvet i hallen är grå klinker och väggarna är ljusa nyanser som stilfullt går ihop med tegelväggen och dess små glaspartier. Från hallen nås badrummet och även köket.

Badrum
Helkaklat badrum från 2014 i moderna färger och här finns badkar, tvättmaskin, torktumlare, toalett och kommod med förvaring. Här står även lägenhetens varmvattenberedare.

Kök
Ett helt fantastiskt kök med rejäla lådor och skåp, som ger lite extra bra förvaring tack vare de djupare lådorna. Köket är renoverat 2015 och har genomgående vita luckor, arbetsbänk i ek, mosaik längs med arbetsbänken som går i ljusa färger och ger en härlig färgskala tillsammans med bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll, spis, fläkt, ugn, micro, kyl och frys. Här finns plats för ett stort matbord för 4-6 personer.

Vardagsrum
Lätt möblerat vardagsrum med fina sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från sydväst. Härifrån nås den underbara altanen som ger sol ända fram till kvällen! Gott om plats för matgrupp och soffgrupp för de mysiga sommarkvällarna. Intill altanen finns en mindre gräsmatta med grönska runt omkring med plats för odlingar och blomster! En svårslagen uteplats helt enkelt!

Sovrum
Intill vardagsrummet finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng och sängbord. Längs med väggen finns bra garderober som ger riktigt med förvaringsmöjligheter. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns även ett utrymme som är perfekt att använda som en walk in closet, ett mindre allrum eller ett kontor.

Till lägenheten tillhör även ett förråd om cirka 6 kvm.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 234 kr/mån. I avgiften ingår vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren. Andel i föreningen är 1,5%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 900 kr/mån fördelat enligt följande:
Hushållsel 900 kr/mån.
I kostanden för hushållsström ingår även uppvärmningskostnaden.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 6/1106.

Våningsplan: Våningsplan 1, hiss finns. Våningsplan 1.

Byggår: 1981.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 68 m².

TV- och internetanslutning: Internet: Bredband via Telia, ComHem och Bredbandsbolaget (fiber). Kabel-tv är via ComHem med basutbud.

Uteplats: Altan, läge sydväst.

Bilplats: P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 322 kr/mån.
P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 386 kr/mån.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd, gästlägenhet, hobbyrum och tvättstuga. Gästlägenheten kan bokas via föreningens hemsida.

Information Förening

Förening: Brf Mustad. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 61 st lägenheter varav 2 st hyresrätter och 3 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen registrerades redan 1987-06-04. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2007-11-18 och nuvarande stadgar registrerades 2008-11-05 hos bolagsverket.

Fastigheterna bebyggdes 1981 och består av fyra flerbostadshus. Föreningen upplåter 59 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter med hyresrätt.

För vidare info om trivselregler, renoveringar i bostaden, äldre årsredovisningar m.m, vänligen se hemsidan brfmustad.se.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick. Avgifterna för 2017 höjdes med 4% för bostäder, parkeringsplatser och förråd. Vid årsskiftet 2017/2018 har en avgiftshöjning gjorts med 3%.

Mölndal Stensjön

I området omkring Stensjön bor man såväl intill storslagen natur som nära storstadslivet. Här ligger vackra och välbesökta Gunnebo Slott, som uppfördes på 1700-talet av John Hall. Idag kan man, förutom att besöka slottet, njuta av köksträdgårdens skörd på den mysiga restaurangen och caféet samt vandra i de vackra omgivningarna. Vid både Stensjön och Rådasjön finns flera frilufts- och idrottsklubbar. Kommunikationerna till både Mölndals centrum och Göteborgs centrum är goda.

Planritning