Såld

Magisk terrass om hela 80 kvadratmeter med himlen som närmsta granne

Madelene Lööw
ansvarig mäklare

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lilla Marconigatan 13

3:a Västra Frölunda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 790 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
99 kvm
Våning:
7/7, hiss
Byggår:
2011
Adress:
Lilla Marconigatan 13,
421 42 Västra Frölunda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Lilla Marconigatan 13 i Västra Frölunda! För er som söker en bostad utöver det vanliga så har ni nu chansen att förvärva denna stilrena trerummare med en magisk terrass om hela 80 kvadratmeter i solsäkert syd- syd/väst läge. Med himlen som närmsta granne kan ni spendera varje soltimme på denna underbara plats. Ni har oändliga möbleringsalternativ för matsalsbord, utekök, loungemöbler och solsängar tillsammans med en grill för att kunna ställa till med stort kalas för släkt, familj och vänner. Bostaden har genomgående sobra och enhetliga ytskikt med ljusa kulörer på väggar och ekparkett på golv. Social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och det kvalitativa köket med allt ni kan tänkas behöva. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning som underlättar vardagssysslorna. En bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron!

Varmt välkomna på visning!

Närhet till barnomsorg, kommunikationer samt butiker. Shoppingmeckat Frölunda Torg ligger bara ett par minuter bort från bostaden och här finns det mesta - allt från mat, inredning, kläder, bank och diverse annat. Det är också en enorm knytpunkt för kollektivtrafiken.

Bostadens 99 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. En hatthylla tar hand om förvaringen av ytterkläderna och för den som önskar finns det plats för mindre avlastningsmöbel intill. Innanför dörren ligger slitstarkt och praktiskt klinker i rostfärg. Resterande golv i bostaden består av ekparkett och väggarna är målade i en härlig blå nyans.

Vidare in i bostaden möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap och blir till en självklar plats att umgås på med vänner och familj.

Vardagsrumsdelen erbjuder plats för olika möbleringslaternativ, såväl för soffgrupp, soffbord och tv-bänk som för ett större matsalsbord för minst 10 gäster. En enskild del av vardagsrummet bortanför köket kan agera som en mysig läshörna med fåtöljer, alternativt en dagbädd eller likande. Stora fönsterpartier i två väderstreck bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till känslan av rymd och ljus.

Köksdelen bjuder in till härlig matlagning tillsammans med vänner och familj. Skåpsluckor och lådor går i vitt med speglar och fint vitrininslag. Bänkskiva i trä och ljusblått kakel på vägg. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över- och underskåp. Vitvarorna består av spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd samt fullstor kyl och frys. Samtliga vitvaror är från märket Siemens och i rostfritt utförande. Väggarna är målade i en ljusblå nyans och på golvet ligger ekparkett. I anslutning till köket finner ni även ett förråd med plats för det mesta.

Från vardagsrumsdelen når ni även den magiska terrassen om hela 80 kvadratmeter som ligger i ett soligt syd- syd/väst läge. Denna unika terrass har en fin utsikt över området och bort mot grönområden. Terrassen är en perfekt plats för stora kalas, grillkvällar eller solhäng för familj, släkt och vänner. Möbleringsalternativen är oändliga med plats för solsängar, matsalsbord och loungemöbler.

Bostaden bjuder på två bra sovrum. Det större sovrummet ger utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob längst ena väggen. Väggarna är målade i en ljusgrön nyans och på golvet ligger ekparkett. Det andra sovrummet kan disponeras på olika sätt, barnrum, kontor eller gästrum för den som önskar. Plats för en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering och fint ljusflöde tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Väggarna är målade i ljusgrönt och på golvet ligger ekparkett.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och mörkblått klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med kommod, ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas. Här har ni även en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare tillsammans med en diskho och ovansittande skåp för bra förvaring som underlättar vardagen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 790 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Elkostnad á conto 200kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,939%. Andel av årsavgift är 1,94%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Information Bostad

Adress: Lilla Marconigatan 13, 421 42 Västra Frölunda. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2011

Lägenhetsnummer: B702/1902

Våningsplan: Våningsplan 7 av 7. Hiss finns. Våningsplan 7 av 7.

Storlek: 3 rum och kök varav 2 sovrum. Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Balkong/Uteplats: Terrass i sydväst.

Tillträdesdag: 2018-06-20 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Centrala Cityhuset.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 59 st lägenheter på fastigheten Göteborg Järnbrott 142:20 med adress Lilla Marconigatan 11-17 (udda nummer) i tre trapphus. Den totala bostadsarean uppgår till 4 901kvm. Flerbostadshuset är placerat ovanpå ett parkeringsgarage i 3 våningar och består av 3-7 våningar.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Revisorsringen Sverige AB. I dagsläget finns det inga avgiftsförändringar inplanerade. Kontrollerat med föreningen 2018-05-09.


Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft med återvinning.

Renoveringar: Då fastigheten är relativt nybyggd har föreningen inga större renoveringar inplanerade. Föreningen har bytt lås och förstärkt garaget och just nu går dom igenom värmesystemet för att optimera.

TV och bredband: TV: Föreningen har kabelnät samt bredband via fiber genom leverantören Canal Digital.

Parkering: Föreningen förfogar över 48 garageplatser som finns under huset med direkt access via hiss. En garageplats kostar 676kr/mån att hyra. I dagläsget är det ingen kö. Gästparkering finns vid Frölunda torg där man står gratis i 3 timmar.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd i garagenivå. I föreningen finns det ett cykelförråd.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning